Neil Gaiman toiveikkaana Sandman-versioinnin tulevaisuudesta

13.7.2020 15:04

Tapaus Sandman on niitä, joissa hahmon fanikunta on joutunut odottamaan vuosikausia nähdäkseen suosikkinsa elokuvassa tai tv-sarjassa. Odottelu vetää vertoja Haamujengi-fanikunnan kokemalle, joskin toivottu haamukomedia onkin vihdoin kuvattu ja tulossa ensi-iltaan ensi vuonna.

Sandman-sarjakuviin perustuvan elokuvan tie päättyi seinään, mutta salaperäisen unen herran luonut kirjailija Neil Gaiman uskoo Netflixin voivan täyttää odotukset hahmon tuomisesta ruutuihin. Suoratoistojätti valmistelee Sandman-sarjaa. Ketkä sarjassa tarkalleen ottaen näyttelevät, on vielä hämärän peitossa, mutta parin päivän päästä julkaistavan Sandman-ääniteoksen näyte tarjoaa tilaisuuden todeta esim. James McAvoyn (Split, His Dark Materials) sopivuutta unimaailman herraksi ja Michael Sheenin (Good Omens, The Queen) tulkintaa Luciferista. Netflix-sarjan tuottajaksi on Neil Gaimanin lisäksi ilmoitettu David S. Goyer (Batman Begins).

Gaimanin uuden haastattelun perusteella Netflix-sarjaan on tulossa tiettyjä muutoksia alkuperäiseen sarjakuvaan nähden.

– Ok, on vuosi 2020, joten jos Sandmania ryhdyttäisiin tekemään tästä vuodesta alkaen, mitä tekisimme? Miten muuttaisimme asioita? Mikä olisi kunkin hahmon sukupuoli? Kuka tämä henkilö olisi? Mitä [tarinassa] tapahtuisi?
Tulevassa sarjassa saattaakin näin ollen esiintyä yllätyksiä esim. tutun hahmon sukupuolen suhteen.

 

Lähteet: SuperHeroHype, Collider, THR, Comingsoon.net

Kuva: DC Comics

Lisää luettavaa