Vihdoinkin: Neil Gaimanin Sandman saa näytellyn version

Neil Gaimanin kirjoittamaa ja usean eri piirtäjän kuvittamaa Sandman-sarjakuvaa on yritetty saada leffan muotoon kauan. Viime vuosien lupaavin viritelmä oli näyttelijä Joseph Gordon-Levittin pääosittamaksi tarkoitettu versio, mutta se karahti harmillisesti kiville vuonna 2016.

Nyt aiheen parista kuuluu kuitenkin parempaa. Oman ja edesmenneen kirjailija Terry Pratchettin tekstin pohjalta Amazonin suoratoistopalveluun Good Omens -minisarjan luonut Neil Gaiman jatkaa TV-sarjauraansa Sandmanilla. Netflix tilasi sarjan jo kesällä, ja sitä on kuvailtu kalleimmaksi DC Entertainmentin tuotannoista koskaan.

Sandman-sarjan ensimmäinen 11-episodin mittainen kausi syntyy Gaimanin, Allan Heinbergin (Wonder Woman) ja David Goyerin (Batman v Superman: Dawn of Justice) valvovien silmien alla. Vaikka sarjan kirjoitusprosessi on ilmeisesti yhä kesken, eikä sen roolitusta ole vielä paljastettu, on Gaimanin tuoreiden puheiden perusteella faneilla aihetta odottaa Sandmanin vihdoin nousevan sarjakuvan sivuilta uuteen formaattiin:

- Olemme juuri saaneet ensimmäisen jakson käsikirjoituksen valmiiksi ja mietimme ja erittelemme kahden ensimmäisen tuotantokauden sisältöä.


Lähteet: Coming Soon, Radio Times

Kuva: DC Comics

R. Isoviita 10.11.2019 klo 17:34

Uusimmat uutiset

Neil Gaiman toiveikkaana Sandman-versioinnin tulevaisuudesta

Kirjailija arvelee tiettyjen muutosten olevan paikallaan.

R. Isoviita

Netflixille tulossa viestejä haudan takaa

Kauhukirjailija Kingin käsialaa.

R: Isoviita

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...