Ihmeotukset -leffasarjan näyttelijä vihjaili tulevasta

28.3.2020 21:56

Harry Potter -velhomaailmaan sijoittuvan Ihmeotukset-leffasarjan kolmannen osan kuvausten piti jo viimein käynnistyä tässä kuussa, mutta koronaviruspandemia pysäytti myös nämä suunnitelmat. Velho Lisko Scamanderin (Eddie Redmayne) tavisystävä Jacob Kowalskia leffasarjassa esittävä Dan Fogler (kuvassa vas.) on kuitenkin antanut vihiä siitä, mitä seuraavassa elokuvassa on tulossa.

Erityisen tarkasti Fogler ei luonnollisesti voi tässä vaiheessa fantasiaseikkailun sisällöstä kertoa, mutta monille pettymyksenä tulleen kakkososan jälkeen kolmannelta leffalta on ilmeisesti lupa odottaa paljon.

– Voin sanoa lukeneeni käsikirjoituksen, hahmojen kehitys on todella hyvää, ja se tuntuu hyvin samankaltaiselta kuin ensimmäisessä elokuvassa, mitä pidän mainiona. Ollaan menossa kohti valtavaa sotaa, toinen maailmansota on siinä taustalla, joten tiedossa on eeppisiä taistelukohtauksia, Fogler luonnehtii.

Tuotantoyhtiö Warner Bros. pyrki viimeiseen asti pitämään kiinni Ihmeotukset-jatko-osan edellisestä kuvausaikataulusta, sillä leffaa on jo jouduttu lykkäämään runsaasti mm. käsikirjoitukseen liittyvistä syistä. The Batmanin kanssa samaa studiokuvauspaikkaa käyttävää tuotantoa päätettiin lopulta siirtää tarkemmin määrittelemättömään aikaan, sillä tämän kokoluokan elokuvaa olisi ollut hankala järjestää kuvattavaksi covid-19-viruksen vastatoimiksi määritettyjen rajoitusten takia. Warner Bros. on joutunut seisauttamaan myös The Batmanin kuvaukset. Kolmannen Ihmeotukset-elokuvan julkaisuvuodeksi on toistaiseksi edelleen määritetty 2021.

 

Lähteet: Variety, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, 2018

Lisää luettavaa