The Invisible Man rikkoi 100 milj. dollarin rajapyykin

11.3.2020 06:10

Universal-studion klassisen kauhuleffahahmon uusin tuleminen on osoittautunut onnistuneeksi. The Invisible Man, jossa naispääosassa nähdään myös The Handmaid’s Talesta tuttu Elisabeth Moss, on saanut maailmanlaajuisesti jo yli 100 milj. dollarin lipputulot. Tähän elokuva ylsi alle kahdessa viikossa, ja sen teatterikierros jatkuu yhä.

Vuoden 2017 flopanneen The Mummy -versioinnin jälkeen näyttääkin vaihteeksi siltä, että Universalin uudemmilla kauhuelokuvilla voi sittenkin olla tulevaisuutta. The Invisible Manin taustalla yhdessä Universalin kanssa toiminut Blumhouse Productions on aloittelemassa jo uutta kauhuelokuvaa. Myös sen hirviöhahmo, Dracula, on Universalin tallista tuttu klassikkomonsteri, joskaan Universalin ei ole mainittu olevan ainakaan tässä vaiheessa projektissa vielä mukana.

Toistaiseksi vailla virallista nimeä olevan Dracula-tuotannon pariin on kiinnitetty ohjaaja Karyn Kusama, joka tunnetaan mm. elokuvastaan Jennifer’s Body. Vampyyritulkinnan käsikirjoittajiksi on puolestaan nimetty Kusaman kanssa aiemminkin yhteistyötä tehnyt kaksikko Matt Manfredi ja Phil Hay.

 

Lähteet: Variety, The Wrap, CinemaBlend

Kuva: Universal/Dracula, 1931

Lisää luettavaa