Nähdäänkö Patrick Stewart sittenkin vielä X-Men-roolissaan?

Näyttelijäkonkari Patrick Stewart tähdittää pian CBS All Access -suoratoistopalvelussa julkaistavaa Star Trek: Picard -sarjaa. Alkuun toistaiseksi vain Yhdysvalloissa saatavilla olevassa TV-sarjassa hän palaa jo alkujaan 1980-luvulla näyttelemänsä suosikkihahmon, upseeri Jean-Luc Picardin rooliin. Tähti lähestyy 80. ikävuottaan, mutta hän on käynyt uusia keskusteluja myös toisen vanhan tutun roolinsa tiimoilta.

Stewart kertoo tuoreessa haastattelussaan, että Marvel Studiosin johtohahmo Kevin Feige ja hän ovat hiljattain olleet yhteyksissä X-Men-elokuviin liittyen. Marvelin saatua mutanttiryhmän elokuvaoikeudet takaisin haltuunsa, on yhtiön sisällä harkittu myös tuoda aiemmissa X-Men-elokuvissa näytelleet näyttelijät - mukaan lukien Hugh Jackmanin tulkitsema Wolverine ja Patrick Stewartin Charles Xavier eli professori X - osaksi tulevia seikkailuja.

Professori X:n pyörätuoli jäänee kuitenkin Stewartin osalta tyhjäksi:

- Meillä oli pitkiä keskusteluja [Kevin Feigen kanssa]. Oli erilaisia ehdotuksia, joissa Charles Xavier oli mukana. Asiassa on kuitenkin ongelma… Jos Logan-elokuvaa ei olisi tehty, sitten olisin ehkä ollut valmis palaamaan siihen pyörätuoliin vielä kerran ja olemaan Charles Xavier. Mutta Logan muutti kaiken.

Loganin ensi-illassa koettiin suuria tunteita vuonna 2017. Stewart toteaa Xavierin ja Loganin tarinan liikuttaneen häntä ja johtaneen hänet siihen johtopäätökseen, ettei hän enää sen jälkeen jatkaisi roolissa.


Lähde: We Got This Covered

Kuva: 20th Century Fox/Logan 2017

R. Isoviita 21.01.2020 klo 12:06

Uusimmat uutiset