Disney kaavailee Yksin kotona -leffasarjan rebootia

Yksin kotona -leffan ammoinen menestys ei ole jäänyt huomiotta leffasarjan oikeudet FOX-kaupassa hankkineelta Disneyltä. Macaulay Culkinin näyttelemä Kevin pelotteli murtomiehiä sen aloitusosassa toki jo vuonna 1990, mutta saman jatkumon tuorein osa on niinkin läheltä kuin vuodelta 2012. Disneyllä suunnitellaan nyt leffasarjan perusidean hyödyntämistä uudelleen.

Yksin kotona -rebootia kaavaillaan viihdejätin uuteen Disney+-suoratoistopalveluun. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole kerrottu, onko uusintaversio TV-sarja vai elokuva. Tiedossa ei myöskään ole, onko leffasarjan vanhoista tutuista näyttelijöistä tarkoitus tuoda ketään mukaan tähän rebootiin.

Disneyn johtohahmo Bob Iger on tuoreessa puheessaan paljastanut yhtiön suoratoistopalelun valikoimaan tulevan heti aloitusvuotena yli 7500 TV-sarjajaksoa ja satoja elokuvia. Kuten arvata saattaa, Yksin kotona ei näin ollen jää ainoaksi FOX-kaupan myötä Disney+:n kirjastoon luotavaksi rebootiksi. Uutta versiota hiotaan myös mm. edesmenneen Robin Williamsin viimeisen roolityön sisältäneestä Night at the Museum - yö museossa -elokuvasarjasta.


Lähteet: THR, We Got This Covered, Deadline

Kuva: 20th Century Fox/Yksin kotona, 1990

R. Isoviita 07.08.2019 klo 06:34

Uusimmat uutiset

Tom Hanks saa digitaalisen nuorennuskäsittelyn ”Tom Cruisen” jäljissä

Paluu tulevaisuuteen -ohjaaja Robert Zemeckis jälleen uraauurtavan teknologian parissa.

R. Isoviita

Vankilaan tuomittu ohjaaja päästettiin vapaaksi ”väliaikaisesti”

Kansainvälisesti maansa tunnetuimpia elokuvantekijöitä.

R. Isoviita

Miljoonia tuottanut leffasarja jumissa: Missä on Paddington 3?

Karhuherran ääninäyttelijä kertoi kuulumisia.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...