Uusi eroottinen jännäri tulossa Vaarallisen suhteen ohjaajalta liki 20 vuoden jälkeen

2.8.2019 19:40

Mm. elokuvistaan Vaarallinen suhde, Jaakobin painajainen ja Lolita tunnettu brittiohjaaja Adrian Lyne puuhaa uutta eroottista trilleriä. Asia saattaa tulla joillekin nk. puun takaa, koska Lynen edellisen ohjauksen julkaisusta on jo 17 vuotta. Toisaalta hänen nimeään ei ole liitetty leffoihin muutenkaan pitkään aikaan – poikkeuksena viime vuonna valmistuneen rikosjännäri Back Roadsin käsikirjoituskrediitti.

Lynen leffan valmistelut ovat siinä vaiheessa, että sopivien näyttelijöiden kanssa on jo aloitettu neuvottelut rooleista. Tiettävästi ex-Batman Ben Affleck ja Ana de Armas (Blade Runner 2049, Knock Knock) ovat ehdolla tämän Deep Water -nimisen jännärin pääosiin. Tarina keskittyy Van Allenin pariskuntaan, jolla on ns. avoin suhde: rouva Van Allenilla on lupa pitää niin monta rakastajaa kuin hän haluaa. Herra Van Allen äityy kuitenkin tappavan mustasukkaiseksi.

Yhdysvaltalaiskirjailija Patricia Highsmithin romaaniin perustuvan elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Zach Helm (Aidosti outoa) ja Sam Levinson (The Wizard of Lies). Deep Waterin ensi-iltaa on kaavailtu ensi vuodelle.

Lähteet: The Wrap, Metro, IndieWire

Kuva: Eric Longden/GQ Mexico (CC)/ Ana de Armas

Lisää luettavaa