Uusi Sherlock Holmes -leffa sai trailerin

29.9.2018 19:00

Robert Downey Jr. palaa Sherlock Holmesiksi tulevaisuudessa, mutta ei kuitenkaan aivan vielä. Hänen ja Jude Law’n Holmes & Watson -parivaljakkoaan ennen valkokankailla nähdään kahden tutun koomikon versiointi mestarietsivästä ja tämän aisaparista.

Will Ferrellin ja John C. Reillyn esittämät Holmes ja Watson ovat reilusti enemmän kallellaan komedian suuntaan kuin monet muut Sir Arthur Conan Doylen klassikkohahmojen tulkinnat. Kaksikon yhteispelin voi kuitenkin odottaa toimivan hyvin, vaikka he ovatkin ensimmäistä kertaa näiden brittihahmojen housuissa: Ferrell ja Reilly näyttelivät mm. veljeksiä kymmenen vuotta sitten valmistuneessa Velipuolet-komediassa.

Loppuvuodesta maailmanensi-iltansa saava Holmes & Watson sijoittuu jälleen Britianniaan, vaikka päähenkilöitä näyttelevät tällä erää amerikkalaiset. Leffan sivurooleissa on monia oivallisia tähtiä ns. rapakon tältä puolen: House-sarjasta tuttu Hugh Laurie nähdään Holmesin Mycroft-veljenä, pahamaineista Moriartya esittää Harry Potter -rainoissakin hyytänyt Ralph Fiennes ja tappouhkauksen saanutta kuningatar Victoriaa esittää mm. Hakekaa kätilö! -sarjassa pitkään näytellyt Pam Ferris.

Katso Holmes & Watson -traileri tästä.

Lähde: We Got This Covered

Kuva: Sony/Holmes & Watson, 2018

Lisää luettavaa