Patrick Stewart nappasi roolin agenttileffasta

18.9.2018 13:35

1970-luvulla tehdyn Charlien enkelit -televisiosarjan elokuvaversio on saamassa uuden käsittelyn. Cameron Diazin, Drew Barrymoren ja Lucy Liun sijasta uudessa elokuvassa agenttikolmikkoa näyttelevät todennäköisesti Naomi Scott (Power Rangers), Kristen Stewart (Twilight-leffat) ja Ella Balinska (Midsomerin murhat). Näytteljöiden sopimusneuvotteluja viimeistellään vielä.

Kuten alkuperäisessä TV-sarjassakin, agenttijoukon apuna toimii jälleen herra nimeltä Bosley. Kyseiseen osaan on nyt kiinnitetty X-Men– ja Star Trek -franchiseista tunnettu veteraaninäyttelijä Patrick Stewart (kuvassa).

Täysin varmaa tietoa siitä, onko Patrick Stewart juuri Naomi Scottin, Kristen Stewartin ja Ella Balinskan apuri, ei ole, sillä uudessa elokuvassa on huhujen mukaan tarkoitus laajentaa Townsendin toimiston agenttitoimintaa ympäri maailman. Näin ollen Patrick Stewartin Bosley saattaa myös olla jonkin toisen maan ”enkelien” apuri.

Uuden elokuvan ohjaa myös sitä käsikirjoittamassa ollut Elisabeth Banks, joka tunnetaan paremmin näyttelijänä (mm. Nälkäpeli-elokuvat). Joidenkin ennakkotietojen mukaan myös Banks näyttelisi yhtä Bosleytä.

Lähteet: THR, Den of Geek

Kuva: Maximilian Bühn

Lisää luettavaa