Peli James Bond- ja Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaajista kiihtyy

Danny Boylen äkillinen lähtö 25. James Bond -seikkailun ohjaajanpallilta ja James Gunnin potkut kolmannesta Guardians of the Galaxy -leffasta aiheuttavat yhä päänvaivaa tuotantoyhtiöille. Molemmat ohjaajat olivat tekemisissä myös näiden elokuvien käsikirjoitusten laatimisen kanssa, Gunn varsinaisesti myös käsikirjoittajana. Näin ollen tuotantoyhtiöissä pähkäillään yhä, miten pitkälle jo olemassa olevia käsikirjoituksia käytetään uuden ohjaajan löydyttyä.

25. James Bond -leffan käsikirjoituksen on uumoiltu jopa menevän täysin uusiksi Boylen lähdön jälkeen. Elokuvan ensi-iltapäivämäärää, mikä on ensi vuoden lopulla, ei toistaiseksi kuitenkaan ole virallisesti siirretty, joten tämä puhuu nykyisen käsikirjoituksen täydellistä hylkäämistä vastaan. Viimeisimpien huhujen perusteella Boylen korvaajaksi olisi harkinnassa enää kourallinen ohjaajia: eräänlaista ykköspaikkaa pitää Yann Demange, jolle 007-pesti oli mennä ennen Danny Boylea, mutta muita vaihtoehtoja ovat nyt Bart Layton, Mission:Impossible -mies Christopher McQuarrie, Dallas Buyers Clubista muistettava Jean-Marc Vallée, Life on Mars -sarjaa luotsannut SJ Clarkson ja David Mackenzie (Hell Or High Water).

Guardians of the Galaxy -leffasarjan kohdalla muutamat fanit saattavat huokaista helpotuksesta, sillä ainakaan yksi henkilö ei ole lähdössä tavoittelemaan James Gunnilta avoimeksi jäänyttä paikkaa. Parjatun Ghostbusters-filmatisoinnin tehnyt Paul Feig olisi komediahistoriansa puolesta saattanut olla muodollisesti pätevä vaihtoehto tehtävään. Feig ilmaisi kuitenkin hiljattain, ettei hän halua omia itselleen toisen ohjaajan omaa.
- Se on Jamesin franchise, Feig totesi.

Lähteet: Den of Geek, ScreenRant
Kuva: Tanemori

R. Isoviita 07.09.2018 klo 21:36

Uusimmat uutiset