Scarlett Johanssonin tulevalle leffalle etsitään kuumeisesti ohjaajaa

5.5.2018 17:16

Black Widow eli Musta Leski on toistaiseksi nähty valkokankaalla vain Marvel-sarjakuvasankarien kokoontumisajoissa, kuten tuoreessa Avengers: Infinity Warissa. Hahmon omaa elokuvaa on silti povattu jo pitkään. Vakoojataustainen Musta Leski saaneekin sellaisen, mutta leffan suunnittelu ja valmistelu vaikuttaa vievän enemmän aikaa kuin moni muu Marvel-elokuvaprojekti.

Scarlett Johanssonin näyttelemä Musta Leski nähtiin valkokankaalla ensimmäisen kerran Robert Downey Jr:n tähdittämässä Iron Man 2:ssa vuonna 2010. Tammikuussa pitkään spekulaatioissa ollut Black Widow -leffa nytkähti viimein hieman eteenpäin, kun Variety raportoi Marvel Studiosin pyytäneen Jac Schaefferia kirjoittamaan elokuvan käsikirjoitusta. Scarlett Johansson odotetaan jatkavan nimiroolissa myös Mustan Lesken soololeffassa.

Hieman aiempaa kokemusta sekä tuottajana että ohjaajanakin omaavaa käsikirjoittaja Schaefferia ei ole pyydetty tämän elokuvan ohjaajaksi. Sen sijaan studio on alkanut käydä hartiavoimin läpi muita vaihtoehtoja kyseiseen toimeen. Varietyn saamien tietojen mukaan ohjaajaksi on haastateltu jo yli 65 henkilöä, mikä on poikkeuksellisen paljon. Keitä työhaastatteluun on tähän mennessä pyydetty, sitä ei ole paljastettu, eikä elokuvaa ole vielä virallisesti merkitty studion tuotantokalenteriin.

 

Lähteet: Variety, The Verge, IGN

Kuva: Marvel Studios/Avengers: Infinity War, 2018

Lisää luettavaa