Mitä kuuluu Han Solo -leffasta potkut saaneelle ohjaajakaksikolle?

Pari kuukautta sitten lähtöpassit Star Wars -universumiin sijoittuvasta Han Solo -elokuvasta saanut ohjaajakaksikko Phil Lord ja Chris Miller eivät ole antaneet vastoinkäymisten lannistaa itseään. Lord ja Miller ehtivät kuvata hyvän matkaa tulevaa Han Solo -leffaa, kunnes näkemysristiriitoidoista tarpeekseen saanut tuotantoyhtiö yllättäen erotti heidät pestistään ja konkariohjaaja Ron Howard palkattiin pikavauhtia viimeistelemään elokuvaa.

Lyhyen hiljaiselon jälkeen Lord ja Miller ovat palaamassa uusien projektien pariin. 22 Jump Street -poliisikomedian ja Lego elokuvan takaa tunnettu kaksikko on THR:n mukaan solminut sopimuksen taas uudesta elokuvasta. Kyseessä on seitsemän Oscar-ehdokkuuttakin keränneen Yksin Marsissa eli The Martian -tieteiselokuvan alkuperäistekstin kirjoittaja Andy Weirin toisen romaanin elokuvaversio.

Weirin kirjan elokuvausoikeudet myytiin ennen kuin yhtään sen nidettä on ehtinyt vielä kauppoihinkaan. Kyseessä on jälleen tieteiskertomus, ennakkotietojen mukaan lähitulevaisuuteen ja Kuun ensimmäiseen kaupunkiin sijoittuva ryöstötarina, jonka päähenkilö on parikymppinen ajelehtija Jazz. Artemis-nimellä kulkevan elokuvan tuottaa 20th Century Fox.


Lähteet: THR, Deadline

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 27.09.2017 klo 15:15

Uusimmat uutiset