Affleck kommentoi jälleen Batman-huhuja, Batgirl-leffa myös tulossa

Vaikka Ben Affleck ei enää olekaan Batmanin sooloelokuvan ohjaaja, hän on edelleen vahvasti kiinni Batmanin roolissa. Tähti joutui melkoiseen ryöpytykseen ilmoitettuaan jättävänsä ohjaajan vastuun toiselle ja hänen kaavailemansa käsikirjoituksen jouduttua sivuutetuksi, moni fani on jälleen epäillyt Affleckin luopuvan viittasankarin pestistä. Comic-Con-tapahtumassa hän kuitenkin alleviivasi olevansa maailman onnekkain tyyppi saadessaan vielä kahden leffan jälkeen jatkaa kyseisessä roolissa.

San Diegon Comic-Conissa nousi esiin myös toinen DC:n lepakkosupersankari, sillä DC:n johto vahvisti tapahtumassa Joss Whedonin ohjaavan elokuvan Batgirlistä. Gotham Cityn poliisilaitoksen pään, James Gordonin tytär Barbara omaksui sankarihahmon Batmanin innoittamana 1960-luvun lopulla julkaistussa sarjakuvassa. Buffy Vampyyrintappajan ja Marvelin The Avengersin taustalta tuttu Whedon tiettävästi myös kirjoittaa Batgirl-elokuvan käsikirjoituksen.

Whedonin oleminen mukana on nostanut projektin ympärille jo nyt positiivista pöhinää, sillä hänen elokuviensa ja sarjojensa naishahmot on ennenkin otettu vastaan hyvin. DC:n puolelta on ilmoitettu, että Whedon alkaa varsinaisesti työstää Batgirl-leffaa ensi vuonna.


Lähteet: ScreenRant, CinemaBlend, Variety, SlashFilm

Kuva: DC Comics

R. Isoviita 23.07.2017 klo 14:16

Uusimmat uutiset

Sukellusvene U-96 -klassikon tehnyt Wolfgang Petersen on kuollut

Petersen kävi tyrskyjä päin urallaan useasti.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on lisää projekteja kiikarissa – myös kameran takana

Näyttelijän esikoisohjaus ei kuitenkaan ole kyseessä.

R. Isoviita

Kevin Costnerin eeppinen projekti etenee

Intohimoprojekti.

R. Isoviita

Näyttelijä Anne Heche 1969-2022

Vakava onnettomuus.

R. Isoviita

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...