Michael Fassbenderin kauan odotettu pelileffa etenee

22.12.2015 14:21

Mitä tapahtuu noin vuoden päästä? Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, ainakin yksi odotetuista pelifilmatisoinneista lähtee teatterikierrokselleen. Kyseessä on suositun seikkailupeli Assassin’s Creedin leffaversio.

Michael Fassbenderin (Prometheus) ja Marion Cotillardin (Pariisin varpunen – Edith Piaf) tähdittämä leffa eroaa siinä mielessä alkuperäisestä pelistä, ettei sen päähenkilö ole menneisyyteen ja salamurhaajaesi-isiensä nahkoihin matkaava Desmond Miles. Tämän sijaan leffan keskiössä on Callum Lynch, joka siirtyy kuitenkin melko samaan tapaan oman esi-isänsä aikaan, keskiaikaiseen Espanjaan. Vaikka elokuvan tekeminen on yhä pahasti kesken, on tulevasta jo alkanut tipahdella vihiä.

Assassin’s Creedin juoneen kietoutuva Abstergo-yhtiö on saanut nyt oman verkkosivun. Sivu ei vielä tässä vaiheessa kerro juuri mitään, mutta odotettavissa on, että sille ilmestyy lisätietoja ensi vuonna. Abstergon toimitusjohtajan puhelinnumero on myös julki, mutta siitä vastaa vain vastaaja. Sen antama tiedote antaa kuitenkin ymmärtää, että 25. maaliskuuta 2016 tapahtuu elokuvan kannalta jotakin oleellista – kyseessä saattaa olla elokuvan trailerin julkaisupäivä. Jäämme siis odottamaan.

 

Lähteet: IGN, CominSoon

Kuva: Ubisoft

Lisää luettavaa