SJP valaisi Sinkkuelämää-tulevaisuutta

18.9.2015 10:13

Seuraavan Sinkkuelämää-elokuvan kohtalo on askarruttanut sarjan faneja jo pitkään. Vuosina 2008 ja 2010 julkaistujen leffojen jälkeen on kiertänyt sitkeä huhu, että samoilta tekijöiltä olisi tulossa vieä kolmaskin raina toimittaja Carrien ja hänen ystäviensä elämästä. Carrieta näytellyt Sarah Jessica Parker on myöntnyt, että tälle leffalle olisi myös jonkinlainen idea valmiina.

Sinkkuelämää-elokuvia inhoavien eii kuitenkaan tarvitse vielä paeta poteroihinsa. Sarah Jessica Parkerin tuore haastattelu nimittäin antaa ymmärtää, että kukaan ei kiirehdi Sinkkuelämää 3-leffaa. Tarkoin sanansa valinnut näyttelijätär toteaa Todayn haastattelussa elokuvan olleen vain idean asteella, eikä kehitystä siitä eteenpäin ole tapahtunut tai välttämättä tapahtumassa jatkossakaan.

Vuodesta 1998 vuoteen 2004 TV:ssä pyörinyt Sinkkuelämää oli yksi HBO:n suurista menestyksistä ja se on pysynyt uusintojen voimin monien mielissä myös tuon jälkeen. Sarjan eräänlaiseksi ennakkonäytökseksi myöhemmin kuvattu Carrien päiväkirjat esitteli SJP:n sijasta AnnaSophia Robbin näyttelemän Carrien vaiheita, mutta tämän sarjan elinkausi päättyi viime vuonna. Muodista ja ihmissuhteista ammentaneen Sinkkuelämää-jatkumon tulevaisuus on näin ollen tauolla ehkä ikuisesti.

Lähde: Today

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa