Bruce Willis antoi pakit Woodylle


Kahdeksaakymmentä kolkutteleva veteraaniohjaaja, -käsikirjoittaja ja -näyttelijä Woody Allen tekee vuosittain edelleen aktiivisesti elokuvia. Vastikään Irrational Man -draaman julkaissut Allen tunnetaan miehenä, joka monesti saa melkeinpä kenet tahansa elokuviinsa ilman suuria suostuttelupuheita. Paremmin toimintatähtenä tunnettu Bruce Willis antoi hänelle kuitenkin ns. pakit.

Ensi vuodelle suunniteltu ja vielä nimeämätön Woody Allen -leffa jäi Willisin asteikolla toiseksi, kun näyttelijän piti valita Broadway-näytelmän ja sen välillä. Tässä vaiheessa ei ole tietoa, millainen Allenin elokuvan juoni on tai mitä Willisin olisi leffassa pitänyt näytellä, sillä Allenin tapana ei ole ollut jakaa tietoa ideoistaan kovin aikaisessa vaiheessa. Useimmat näyttelijät kuitenkin luottavat siihen, että veteraaniohjaajan projekteissa heillä on tilaa loistaa ja kuvauksissa on mukavaa.

Willisin piti alkujaan näytellä Allenin elokuvassa Kristen Stewartin, Jesse Eisenbergin, Corey Stollin, Blake Livelyn ja Anna Campin kanssa. Die Hard -tähden aikatauluissa ykkössijan vei kuitenkin nyt kauhukirjailija Stephen Kingin teokseen pohjaava näytelmä nimeltä Misery, jonka elokuvaversio (Piina) toi aikanaan Kathy Batesille Oscarin parhaasta naispääosasta. Suunnitelmanmuutos ei hyydytä Allenin projektia, sillä hän käy jo läpi korvaajia Willisille.


Lähde: Deadline

Kuva: Nordisk Film/ Red 2

R. Isoviita 25.08.2015 klo 08:41

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...