Traileri: Tämän pedon reviirille ei ole tulemista


Unohtakaa kaiken kansan kimppuun käyvät hait, äkäiset hyönteisparvet ja Hitchcockin riehaantuneet linnut - metsän kuningas on tulossa. Tappajakarhusta kertova kauhuraina Into the Grizzly Maze on ollut tekeillä jo jonkin aikaa. Nyt Alaskan metsänpedon kovasta luonteesta on tarjolla maistiaisia tuoreen trailerin kautta.

Viidennen Saw-elokuvan ohjaajan ja samaa sarjaa jo pitempään lavastaneen David Hacklin Into the Grizzly Maze (tai lyhyemmin Grizzly - leffa on kulkenut myös nimellä Red Machine eli vapaasti kääntäen Punakone) antoi odottaa itseään jo viime vuoden puolella, mutta vasta nyt se on vähitellen etenemässä levitykseen. Pitkä odotus ei selvästikään johdu elokuvan näyttelijäkaartista, sillä mukana on kiinnostava joukko melko tunnettuja nimiä. Villiä ja avaraa luontoa kokevat rainassa mm. James Marsden (X-Men), Billy Bob Thornton (Fargo), Scott Glenn (Uhrilampaat) ja Piper Perabo (The Prestige).

Grizzlyn peto on karhu, joka ei tapa vain elääkseen, vaan myös huvikseen. Leffan keskeisin näyttelijäjoukko esittää metsästäjiä, jotka yrittävät voittaa älykkään villieläimen tämän omilla kotikulmilla. Taattua B-luokan kauhuilua henkivä traileri kertoo rainan tulevan julki Yhdysvalloissa kesällä, mutta sen Suomen ensi-illasta tai muusta levityksestä ei ole vielä tietoa.


Lähteet: Collider, Shock Till You Drop, Indomitable Entertainment

Kuva: Indomitable Entertainment

R. Isoviita 13.05.2015 klo 14:30

Uusimmat uutiset

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Keanu Reeves ja Sandra Bullock kommentoivat Marvel-huhuja

Kumpaakaan ei ole vielä nähty Marvel Studiosin elokuvissa tai -sarjoissa.

R. Isoviita

Kuulu vanha kauhutehdas Hammer aikoo julkaista klassikkonsa uudelleen

Uutta materiaalia myös suunnitelmissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...