Eastwood jälleen tositarinan ohjaajaksi?

Viime vuoden menestyksekkäin elokuva lippuluukuilla oli American Sniper. 84-vuotiaan veteraaninäyttelijä ja ohjaaja Clint Eastwoodin tosipohjainen asemieselokuva saattaa saada nopeasti seuraa toisesta tosipohjaisesta tarinasta hänen filmografiassaan. Eastwoodia nimittäin harkitaan vuoden 1996 kesäolympialaisissa tapahtuneesta välikohtauksesta kertovan leffan puikkoihin American Sniperin suosion siivittämänä.

Lehtiartikkelin pohjalta laadittu käsikirjoitus keskittyy Richard Jewell -nimisen turvamiehen tapaukseen. Hän löysi epäilyttävän kassin Olympia-kisapaikan tuntumasta, mutta joutui itse kokemaan kovan myllytyksen terrorismiepäilyn alaisena. Leffaan on jo pääosanäyttelijät valittuna, sillä The Wolf of Wall Streetissä hyvin yhteen näytelleet Jonah Hill ja Leonardo DiCaprio haluavat kokeilla yhteistyötä uudemman kerran ja nimenomaan tämän tarinan puitteissa. DiCaprio on lisäksi yksi elokuvan tuottajista.

Suunnitelmissa on, että Hill näyttelisi Jewelliä ja DiCaprio tämän asianajajaa. Eastwood ei ole ainut nimi, jota on elokuvan ohjaajaksi kaavailtu. Hän on kuitenkin vahvin ehdokas kyseiseen tehtävään tällä haavaa, sillä aiemmin siihen kosiskellut Paul Greengrass (Medusan sinetti) ja David O. Russell (Unelmien pelikirja) ovat jo kiinni muualla.


Lähde: Deadline

Kuva: Army. mil.

R. Isoviita 01.04.2015 klo 07:43

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...