Deadpool-elokuva toteutuu sittenkin

Alkuvuodesta 2016 X-Men-leffojen kasvavaan joukkoon liittyy jälleen uusi elokuva. Marvelin sarjakuvahahmoista oman elokuvan saa tuolloin Deadpool, joka tunnetaan myös Wade Wilsonina. Huulta heittävän naamiokaverin rainaa on suunniteltu jo useita vuosia, mutta toistaiseksi Deadpoolin näkyminen on rajoittunut 2000-luvun ei-animoiduissa Marvel-rainoissa Ryan Reynoldsin (Green Lantern) esittämään sivuosaan elokuvassa X-Men Origins: Wolverine.

Palkkasoturi Deadpool, jolla on sarjakuvaseikkailuissaan ollut tapana puhua suoraan lukijalle, nähtiin sarjakuvien tyylille uskollisessa testipätkässä julkisesti kuitenkin myös elokuussa. 20th Century Foxin ja Marvelin omaisuutta oleva testi, jossa Ryan Reynolds uusi esiintymisensä kyseisenä hahmona, ilmaantui verkkojakeluun vuodon seurauksena ja herätti nopeasti positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa. Kyseisen vuodon epäilläänkin nyt yleisesti olevan osasyy siihen, että testipätkän ohjaaja Tim Miller on todella viimein saanut studiolta virallisen luvan alkaa Deadpool-elokuvansa tekeminen. Mitään vahvistusta Ryan Reynoldsin paluusta Deadpooliksi ei ole annettu, mutta hän on kuitenkin aiemmin ollut kiinnostunut palaamaan osaan.

Julkistaessaan tietoa Deadpool-leffasta 20th Century Fox ilmoitti samalla muuttavansa muutaman muun elokuvansa aikataulua. Se mm. siirsi aiemmin kesälle 2015 aikataulutettua Fantastic Four -sarjakuvaleffansa reboottausta saman vuoden elokuulle ja poisti Ihmenelosten tieltä videopelifilmatisointinsa Assassin's Creed. Yhtiöstä uumoillaan, että tämä Michael Fassbenderin tähdittämä seikkailu olisi valmis teatterikierrokselle vasta niin ikään vuonna 2016.


Lähteet: Variety, THR

Kuva: SF Film

R. Isoviita 19.09.2014 klo 08:04

Uusimmat uutiset