Michael Fassbender Assassin's Creed -leffaan

Kun pelifirma Ubisoft pettyi luomansa pelisarjan pohjalta syntyneeseen elokuvaan Prince of Persia: The Sands of Time, laittoi yhtiö tiukat reunaehdot muiden omaisuuksiensa filmatisoinnille. Tämä herätti viime syksyllä epäilyksiä siitä, näkeekö suunniteltu salamurhaajaelokuva Assassin's Creed koskaan päivänvaloa. Näitä huolia on nyt karkotettu näyttävällä tavalla: elokuvan pääosanesittäjäksi ja tuottajaksi on palkattu hurjassa nousussa urallaan oleva Michael Fassbender.

Assassin's Creed -peleissä nykypäivässä elelevä mies nimeltä Desmond elää uudelleen esi-isiensä muistoja saadakseen selville heidän todistamansa historian kulua muuttavat salaisuudet. Sopivan sattuman kautta kyseiset esi-isät ovat olleet mestarillisia salamurhaajia, mikä tarkoittaa käytännössä jännittäviä soluttautumistehtäviä, vauhdikkaita pakomatkoja ja komeita maisemia. Pelit ovat tähän mennessä sijoittuneet ristiretkiajan Jerusalemiin ja renessanssikauden Italiaan. Sarjan tuleva osa vie pelaajan Yhdysvaltain itsenäistymisen pyörteisiin. Vielä ei ole tietoa, mihin aikakauteen elokuva sijoittuu, ja esittääkö Fassbender salamurhaajaa, Desmondia vai molempia, mutta merkittävän näyttelijän palkkaaminen todistaa puolikuolleeksi luullun projektin etenemisestä.

Ilkka Hemmilä 09.07.2012 klo 22:33

Uusimmat uutiset

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...