MGM-klassikon uusintaversion ensimmäinen virallinen näyttelijäkiinnitys julki

10.9.2014 18:40

Legendaarinen elokuvastudio MGM on jo jonkin aikaa puuhannut uutta versiota 1960-luvulla ilmestyneestä 7 rohkeata miestä -westernistä. Ison joukon oman aikansa näyttelijätähtiä James Coburnista Charles Bronsoniin työllistänyt raina on haluttu toteuttaa vähintään yhtä nimekkäällä joukolla uudelleen. Screenrant.com:in saaminen tietojen mukaan leffan pääosiin, roistojen sortamaa pikkukylää puolustaviksi asemiehiksi, on haviteltu mm. Matt Damonia, Kevin Costneria ja Morgan Freemania.

Länkkärin uusintaversion yhteen pääosaan haikailtiin myös Tom Cruisea, mutta mm. Jerry Maguiresta tuttu näyttelijä ei tällä haavaa enää ole mukana tässä elokuvassa. Sen sijaan Cruisen on kerrottu uusivan tulevaisuudessa sekä Mission: Impossible -agenttiroolinsa että lentäjä-ässäroolinsa vuosien takaa. Cruisen hittielokuviin kuuluvan Top Gun – lentäjistä parhaat -jatko-osa Top Gun 2 on edennyt käsikirjoitusvaiheessaan ja Mission: Impossiblen viides osa on jo niin pitkällä, että sen odotetaan tulevat levitykseen ensi vuoden puolella.

MGM:n uusi 7 rohkeata miestä saa Cruisen tilalle Varietyn mukaan Denzel Washingtonin (kuvassa). Tieto tuli elokuvan vasta julkistetulta ohjaajalta, Antoine Fuqualta, joka ohjasi Washingtonia myös rikosdraama Training Dayssä. Tämä rankka rooli poiki näyttelijälle himoitun Oscar-palkinnon sekä lisäksi tukun muita ehdokkuuksia ja palkintoja. Muista uuden The Magnificent Sevenin näyttelijöistä tai elokuvan valmistumisaikataulusta ei ole vielä tarkemmin kerrottu.

Lähteet: Screenrant, GeekTyrant, Variety, The Guardian

Kuva: BVI Finland (Inside Man)

Lisää luettavaa