Martin Scorsese ohjaamaan leffaa The Ramonesista?


Jo vuosia toteutumista odottaneen bändielokuvan tulevaisuus näyttää vihdoinkin toiveikkaalta. The Guardianin mukaan punk-yhtye The Ramonesin tarina ikuistuu leffaksi bändin 40-vuotisjuhlien kunniaksi. Legendaarisen punk-kokoonpanon vaiheita kertaavan elokuvan ohjaaksi on näillä näkymin ryhtymässä Martin Scorsese (The Wolf of Wall Street, The Departed).

Oscar-palkitun ohjaajan saaminen mukaan ei ole vielä sataprosenttisesti varmaa, sillä leffalla ei ole pitkästä menneisyydestään huolimatta valmista käsikirjoitusta. Lisäksi Scorsese on antanut ymmärtää, ettei hän mieti uutta projektia ennen kuin hänen Silence-rainansa on valmis. Liam Neesonin tähdittämän ja 1700-luvun Japaniin sijoittuvan Silencen pitäisi valmistua ensi vuodeksi.

Nopeista, äänekkäistä ja punkille tyylinomaisen suorasukaisista kappaleistaan tunnettua The Ramonesia pidetään kyseisen musiikkityylin yhtenä merkittävimpänä vaikuttajana. The Ramonesin viimeinenkin elossa ollut jäsen, Tommy, menehtyi aiemmin tänä vuonna syöpään. Muut tämän vuonna 1974 New Yorkissa perusetun bändin "Ramonet", Joey, Johnny ja Dee Dee, kuolivat lähes perättäisinä vuosina 2000-luvun alussa.

Bändin vaiheita, joihin kuuluu sekä pitkä live-keikkojen putki vuoteen 1996 asti että heroiinia, mielenhäiriöitä ja vaihtuvia suhteita, käydään läpi jatkossa myös dokumenttielokuvassa. Kuten suunnitteilla oleva toinenkin elokuva, sen odotetaan valmistuvan vuonna 2016. Ennakkotietojen mukaan yhtyeen jäsenten perikunta tarkastaa elokuvat ennen julkaisua.


The Ramones Youtubessa


Kuva: Plismo, 1976

Z.E 29.08.2014 klo 09:04

Uusimmat uutiset

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näyttelijäkonkarilla on idea Jokeri-elokuvaa varten

Willem Dafoelle on soviteltu Batman-pahiksen roolia fanikunnan puolesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...