Tuttu kasvo palaa James Cameronin maailmaan

10.6.2014 13:00

Koska ohjaaja James Cameronin (2. vas) ja näyttelijä Sigourney Weaverin (1. vas) yhteinen työhistoria ulottuu pitkälle Aliens-elokuvaan asti, ei ole niinkään yllättävää, että Cameron tahtoo Weaverin myös tuleviin Avatar-elokuviinsa. Ensimmäisessä Pandoran vehreisiin maisemiin sijoittuvassa rainassa Sigourney Weaverin hahmon kohtalo ei ennustanut yhteistyölle jatkumoa. Vulture-sivuston mukaan Cameron on kuitenkin heitellyt ilmaan useampia vaihtoehtoja Weaverin paluun mahdollistamiseksi.

Se, mitä Cameron aiemmin on sanonut, sisälsi mm. ajatuksen aikamatkustuksesta, mutta myös flashbackista Weaverin esittämän Gracen Augustinen historiaan Pandoran sinihipiäisen kansan tutkijana. Uusin uutinen on, ettei Weaveria olekaan kiinnitetty seuraaviin Avatar-elokuviin Graceksi. Deadlinelle antamassaan lausunnossa Cameron toteaa suorasukaisesti näin:

– Hän näyttelee erilaista ja monella tapaa haastavampaa hahmoa tulevissa elokuvissa.

Se, tekeekö Weaver uuden roolinsa Zoë Saldanan tavoin mocap-tekniikalla, jäi vielä arvailujen varaan. Weaverin lisäksi Pandoralle on palaamassa myös ensimmäisen elokuvan pahishahmona nähty Stephen Lang. Vaikka Langinkin hahmo näytti tulleen jo tiensä päähän, mm. SlashFilmin mukaan hän esittäisi jatkossa edelleen samaa körmyniskaa. Avatarin seuraavat osat ovat tulossa 2016, 2017 ja 2018.

 

Kuva: Eric Charbonneau/Wireimage.com

Lisää luettavaa