Vihdoinkin: Lepakko- ja Teräsmies kohtaavat

22.7.2013 12:29

Messeviä uutisia heille, jotka ovat aina unelmoineet Batmanin ja Teräsmiehen yhteisseikkailusta. San Diegon Comic-Con-festareilla paljastettiin viikonloppuna, että eräs Hollywoodin suurstudio suunnittelee vihdoin tosissaan näiden legendaaristen hahmojen yhteistä elokuvaa. Varietyn mukaan Warner Bros. aikoo tuottaa parhaillaan teattereissa pyörivälle Man of Steelille jatko-osan, jossa Teriksen rinnalla esiintyy Lepakkomies.

Vaikka suurten tuotantoyhtiöiden megaspektaakkelit ovat viime vuosina olleet hyvin usein juuri sarjakuvafilmatisointeja, nyt julkistettu elokuvaprojekti on ajatuksena sitä tasoa, ettei se kuulosta ummehtuneelta vielä tässä vaiheessa. Näin ollen voisi Warnerin olettaa käärivän supersankariseikkailustaan hyvän tukun kahisevaa, jahka leffa valmistuu vuodeksi 2015. Lupaava tämä tuleva elokuva on myös muulta kannalta: sen käsikirjoitusta työstää Man of Steelin ohjannut Zack Snyder yhdessä sarjakuvamies David S. Goyerin kanssa. Goyer on lisäksi mies Christopher Nolanin Batman-trilogian tarinoiden takana.

Superman & Batman -yhteisleffan varsinainen nimi on vielä mysteeri, kuten on sen toinen miespäähenkilön esittäjäkin. Henry Cavill jatkaa punaviittaisena sankarina, mutta kuten aiemmin on kerrottu, Nolanin Lepakkomies-elokuvista tuttu Christian Bale ei ole luvannut kähistä Batmanin/ Bruce Waynen rooliasuissa enää uudessa elokuvassa. Muidenkaan Nolanin trilogiassa olleiden mielenkiintoisten näyttelijöiden osallistumisesta uuteen spektaakkeliin ei ole vielä hiiskuttu sanaakaan.

 

Kuva: Warner Bros./ Z.E

Lisää luettavaa