Housen näyttelijä pahikseksi, Game of Thronesin Tyrion mutantiksi

14.2.2013 06:42

Brad Birdin luotsaama (Mission: Impossible – Ghost Protocol) Tomorrowland-tieteiselokuva on saamassa pahiksen House-sarjan Hugh Lauriesta. Housesta myös Emmy-palkitun brittinäyttelijän roolihenkilön nimi on vielä salaisuus, kuten suuri osa Tomorrowlandista ylipäätään. The Hollywood Reporterin mukaan elokuvan käsikirjoitusta ovat hahmotelleet Damon Lindelof (Lost) ja Jeff Jensen, jonka työhistoriasta löytyy niin toimintaa stunt-näyttelijänä kuin viihdelehden editorinakin. Pari viikkoa sitten virallisesti 1952:sta Tomorrowlandiksi nimetyn Disney-elokuvan sisältöä on avarrettu tähän mennessä Brad Birdin twiittaamalla mystisellä kuvalla laatikosta täynnä kellastuneita dokumenttejä ja muuta vanhaa tavaraa.

Hugh Laurien tapaan kiinnostavaan uuteen osaan on kutsuttu myös hänen amerikkalaiskollegansa Peter Dinklage. Emmyn ja Golden Globen roolityöstään Game of Thrones -sarjan sorsittuna Tyrion Lannisterina pokannut Dinklage on Deadlinen saamien tietojen mukaan mukana X-Men-mutanttielokuvien ohjaajaksi palanneen Bryan Singerin X-Men: Days of Future Pastissa. Vahvistamattomien tietojen mukaan Dinklage näyttelee kyseisessä elokuvassa akrobaattisista kyvyistään tunnettua hahmoa nimeltä Puck.

Viime vuonna kahdeksannen ja viimeisen tuotantokautensa saanut House on pitkäikäisin tuotanto, jossa Hugh Laurie on näytellyt merkittävää roolia. Housen pääosan takia hänen muut 2000-luvun työnsä elokuvissa ja TV:ssä ovat rajoittuneet tähän asti lähinnä ääninäyttelemiseen eri animaatioissa. Peter Dinklage nähdään edelleen Tyrionina niin kauan kuin Game of Thronesin tiukka valtapeli ja sarjan tekijät sallivat hahmon pysyvän hengissä.

Housen seitsemännen tuotantokauden jaksot starttasivat MTV3:lla tämän viikon maanantaina. Game of Thronesin toinen tuotantokausi taas jatkuu parhaillaan YLE TV2:n myöhäisilloissa.

Kuva: MTV3

Lisää luettavaa