X-Menit roolitettu, Tähtien sodan jatko-osan ohjaajan nimi julki

Näyttelijä Jason Flemyng on lipsauttanut brittiläisen Hey U Guys'n tuoreessa haastattelussa, että tulevan X-Men: Days of Future Past -elokuvan ohjaamisesta luopunut Matthew Vaughn on todennäköisesi ohjaamassa ainakin yhden uuden Star Wars -rainan. Flemyng ei paljastanut, mikä ehkä on hänen roolinsa Tähtien sota -seikkailussa, mutta näyttelijän tekemät R2D2-piipitykset on jo innokkaimmissa spekulaatioissa tulkittu vihjeeksi droidin osasta. Flemyngillä ja Vaughnilla on takanaan pitkähkö yhteinen työmenneisyys; hän on aiemmin näytellyt mm. Azazelia Vaughnin ohjaamassa reboot-elokuvassa X-Men: First Class sekä kahjoa Larrya vastikään tv-uusinnassa nähdyssä Layer Cake - diilerin käsikirjassa.

Myös sarjakuvafilmatisointien ystäville kuuluu hyviä uutisia. Vaughnin tilalle uuden X-Menin puikkoihin tullut Bryan Singer on twiitannut tiistaina toivottavansa virallisesti James McAvoyn, Jennifer Lawrencen, Michael Fassbenderin ja Nicholas Houltin tervetulleiksi takaisin hahmoiksi, joita he esittävät jo X-Men: First Class -elokuvassa. Singer, joka ampaisi huipulle aiempien samaan sarjakuvamaailmaan sijoittuvien leffojen, X-Men ja X-Men 2 myötä, pudotti vähän myöhemmin vielä lisää herkkua Twitter-tililleen. Jälkimmäisen viestin mukaan lisäksi Sir Ian McKellen ja Sir Patrick Stewart tulevat uusimaan roolinsa vanhempana Magnetona ja Charles Xavierina.

X-Men: The Days of Future Past on suunnitteilla julkaistavaksi vuonna 2014. Kuten aiemmin kerroimme, Star Wars: Episode VII puolestaan nähtäneen teatterikierroksella vuoden 2015 puolella. Screenrant.comin mukaan Little Miss Sunshinen ja Toy Story 3:n kehutut käsikirjoitukset luonut Michael Arndt on palkattu projektin käsikirjoittajaksi ja hän on jo laatinut treatmentin, eli synopsista pidemmän juonikuvauksen Star Warsin osasta VII osaan IX. Treatmentin sisällöstä ei kuitenkaan ole julkisuuteen hiiskuttu mitään varmaa.


Kuva: Marvel Comics

Z.E 28.11.2012 klo 14:09

Uusimmat uutiset

James Francon tuore roolikiinnitys nostatti äläkän

Diktaattorin elämästä tehdään leffaa.

R. Isoviita

Joker 2: Tämä elokuvasta tiedetään nyt

Myös ensi-iltapäivä selvillä.

R. Isoviita

Seuraavan Godzilla-elokuva työnimi on vihjaava

Mitä sieltä onkaan tulossa?

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...