Leffakliseet | arki

Kun elokuvan päähenkilö matkustaa, hänellä ei ole koskaan matkalaukkua mukana, vaikka päähenkilö tietäisi viipyvänsä kohteessaan pidempään.

Aina kun lähdetään yhdessä leffaan, ei mietitä niiden alkamisaikoja sen enempää. Teatteriin saavuttaessa leffa alkaa automaattisesti heti sisään päästyä.

Jos henkilö menee vessaan istunnolle, niin joku käy aina hänen kimppuunsa.

Jollakin on aina ylimääräisiä lippuja johonkin matsiin, yleensä joko koris- tai pesispeliin, harvemmin kuitenkaan jalkapallo-otteluun. Nämä ylimääräiset liput annetaan usein pomon sukulaiselle joka on sitten poikkeuksellisen ärsyttävää seuraa.

Jos joku herää nukkumasta (useimmiten painajaisissa) tämä nousee aina istumisasentoon.

Jos henkilö näkee painajaisia, niin hän kiemurtelee sängyssä ja sanoo Ei... Ei... Ei...

Aina kun joku vaihtaa radiokanavaa, niin juttu on alkamassa juuri sillä sekunnilla tai jokin kappale alkaa samalla hetkellä kun kanava vaihtuu.

Amerikkalaisissa kouluelokuvissa tavataan aina vähintään kaksi seuraavista käsitteistä: suosittu, kotibileet, cheerleader, joukkueen kapteeni.

Huvipuistojen onnenpeleissä voitetaan runsain määrin suuria nallekarhuja.

Kaikki pitää ehtiä tehdä 48 tunnissa.

Elokuvissa kirja on poikkeuksetta auki väärästä kohdasta. Esimerkiksi jos aletaan lukea kirjaa, kirja aukaistaan keskeltä. Jos kirjan lukeminen etenee elokuvan aikana, kirja on eri kohtausten välillä auki epäloogisesti.

Neulojalla on aina puikot väärin käsissään.

Koneelle kirjoitettaessa kirjoittaja kirjoittaa aina tuhatta ja sataa tekemättä virheen virhettä.

Pankkikorttia käytetään harvoin maksettaessa jotakin. Ja jos käytetään niin sitä käytetään ravintolassa. Ja melkein joka ikinen kerta kortista ei löydy katetta tai se on varastettu jne...

Väärennetyt setelit tunnistetaan aukottomasti valoa vasten katsomalla.

Pahisnaisella on aina suuremmat rinnat kuin sankarittarella.

Jos koodin purkaminen perustuu matemaattiseen näppäryyteen, ratkaisu perustuu alkulukuihin.

Kun päähenkilö poistuu autosta, hän ei koskaan laita auton ovia lukkoon vaan pelkästään paukauttaa auton oven kiinni.

Lyhythiuksisten ihmisten hiukset eivät aamulla ole koskaan niin sekaisin mitä ne todellisuudessa ovat, ellei kyseessä ole komediallinen mieshahmo.