Etusivu › Foorumit › Legendaloota › Vinkkejä ja ideoita arvosteluihin › Vastaa aiheeseen: Vinkkejä ja ideoita arvosteluihin
Tuottavuudesta
Seuraava järjestelmä on kokeilemistani tuottavuudeltaan ja laadultaan ylivoimaisesti paras:
Kirjoita ja julkaise yksi arvostelu päivässä, mielellään joka päivä. Vapaapäivisin kirjoita kaksi, joista panet toisen “varastoon” niin, että kirjoitustahti on aina vähän edellä julkaisua. Näin sinulla on tehokas rutiini sekä mukavasti aikaa parannella ja korjailla niitä tekstejä ennen kuin lähetät niitä eetteriin. Näin saa mukavasti ja vaivattomasti kirjoitettua n. 400 arvostelua vuodessa.
Toinen mukava järjestelmä on kirjoittaa heti aamuisin. Yleensä tällainen onnistuu vain viikonloppuisin, jolloin ei synny samanlaista rutiinia, ja korkeasta laadusta huolimatta itse kirjoitusprosessi on erittäin tehoton ja hidas. Tällöin yksittäisen arvostelun kirjoittamiseen voi mennä helposti 2-3 tuntia aikaa, kun tehokkaammalla rutiinilla samanlaisen vetäisee läpi keskimäärin kolmessa vartissa melkein koska tahansa.
Näitä sopii soveltaa melkein mihin tahansa muuhunkin kirjoittamiseen, ym. Rutiini on kuningas. Jos haluat tuottavuutta ja tehokkuutta, panosta kunnolliseen rutiiniin.