Etusivu Foorumit Ylläpito ja tekniikka Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? Vastaa aiheeseen: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää?

#154813
cronenberger
Osallistuja

Kokeilin joskus huvikseni tuotakin, että laittaisi vain esim. jonkin välimerkin kommentiksi, mutta muistaakseni ainakaan pelkällä pisteellä kommenttikentässä ei mennyt pisteytys läpi.

Kahdella sanalla voisi mennä, mutta vanhalla sivustollahan oli eräskin nimimerkiltä mainitsematon kahden sanan massakommentaattori, jonka kommentit eivät kyllä tainneet nauttia erityisen laajaa arvostusta, tai yleisesti ottaen muutenkaan nostaa sivuston tasoa.

Itse en ainakaan halua kommenttisaldooni mitään diipadaapaa, enkä todellakaan välittäisi myöskään kahlata tällaisessa sanasaasteessa leffojen pisteytyksiä selatessani, mikäli tuollaisesta muodostuisi yleisempikin käytäntö.

Muutenkin menisi aivan liian työlääksi pakkokommentointi, kun pisteytysrästejä kertynyt Tykkiin varmaan satamäärin.

Pisteytyksen vaihtokin pitäisi saada omaan hallintaan. Itsellä niitäkin olisi jo varmaan kymmenittäin, ja olisi aivan liian työlästä niitä toisilla ryhtyä teettämään, semminkin, kun saattavat vaihtua taas parin viikon päästä uudelleen.

Eli käytännössä itselläni ei oikein ole käyttöä nykymuotoiselle Tykille. Veikkaan, että en ole ainut.