Etusivu › Foorumit › Legendaloota › Pelittääkö › Vastaa aiheeseen: Pelittääkö
Seuraavaksi pelattaneen läpi Earthworm Jimin tekijöiden Neverhood vuodelta 1996. Erityisen huomionarvoisena seikkana koko peli on kauttaaltaan tehty savesta!
Neverhood ei ilmestyessään ollut mikään menestys – ainakaan aluksi! Sitten joku nimetön tietokonepuljun pomo ihastui peliin, päätti ostaa kaikki kopiot kaupoista kuleksimasta ja myydä Neverhoodia pakkauspelinä niiden tietokoneiden mukana. Pelkästään numeroina Neverhood oli lopulta jättimäinen menestys ja poikikin vielä yhden jatko-osan (Skullmonkeys) sekä kuopatun elokuvaprojektin.
Mielenkiintoisena triviana Neverhood ja pääpukarinsa Doug TenNapelin muu tuotanto nauttii kulttisuosiota Japanissa ja on antanut paljonkin vaikutteita sikäläiselle kokeellisemmalle animelle, joita olen itsekin täällä muinoin arvostellut (esim. Kaiba). Kyseiset sarjat ovat vastaavasti innoittaneet valtavasti 2010-luvun länsimaisia animaatioita, kuten Adventure Timea.
Perinteisenä point & click -tyylisenä seikkailupelinä tätä pystyy nykyisin vielä pelaamaan vaivattomasti Scummmvm:llä kaikilla käyttöjärjestelmillä.