Zorron legenda

(2005)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Zorron legenda
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:The Legend of Zorro
Valmistusvuosi:2005
Pituus:129 min
Pisteytyksiä: 186
Tarkka arvio: 2.83

Vuonna 1850 Kalifornia on liittymässä Amerikan Yhdysvaltoihin, mutta kaikkia suunnitelma ei miellytä. Nyt jo perheellinen kansallissankari Zorro joutuu vielä kerran sonnustautumaan naamioonsa ja taistelemaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Arviot

Yli kahden tunnin mittainen elokuva alkaa jo pitkästyttää. yksi suuri heikkous on huonot sivuhahmot ja niiden näyttelijät.

Tämän vuonna Suomen kärkisijoja koskettanut elokuva on seuraavana tykitysvuorossani. Kyseessä on siis leffa nimeltä Zorron legenda, joka on jatko-osa vuoden 1998 loistoelokuvalle Zorron naamio. Martin Campbell on jälleen ohjaajan puikoissa ja pääosia tähdittävät taas hyvännäköiset Antonio Banderas ja Catherine Zeta-Jones. Tällä kertaa edellisen Z-rainan kantava voima Anthony Hopkins on poissa, mutta siitä lisää lyhyen juonenkertauksen […]

Arvosteltu: 15.11.2005

Onneksi Zorro on kuitenkin miesten mies.

Hetken mielijohteesta mukaan vuokraamosta tarttui Mask of Zorron jatko-osa, Legend of Zorro. Mitään suuria ennakko-odotuksia ei todellakaan ollut, joten leffa onnistui olemaan ihan viihdyttävä ja kertaalleen katseltava seikkailu. Kymmenen vuotta on kulunut ja Zorro puolustaa edelleenkin oikeutta Kaliforniassa, josta ollaan tekemässä osavaltiota Amerikkaan. Zorron vaimo on täysin kyllästynyt miehen touhuihin ja on jättämässä hänet. Vaimon […]

Arvosteltu: 29.12.2006

Kommentit & Pisteytykset

Tsusp

Kömpelö jatko-osa aivan huikealle Zorron naamiolle. Varmasti Anthony Hopkinsin poissaolo elokuvassa ei voi olla näkymättä mutta kärkikaksikko (Banderas, Zeta-Jones) eivät kykene kahdestaan kannattelemaan heikolla juonella varustettua elokuvaa. Kyllähän tämän katsoo silloin tällöin mutta ei voida puhua Zorron naamion kanssa edes samassa lauseessa.

StoryManiac
Antsa82
Ryakar
akinnah
Maick
lonelyrider
sakke_Man
Linkous
phodos
TatiTeThird
markus aki berg
Wriiviö
Key
sakelius
BlaizerTM
Mikkiviis
UltimateJT
LeffaGuru
D-McH
uusis
akemanni
Tsingis
farrell, depp & heath
EL_Wray
eskoaarne
Tapirus
karpaasi88
Elvis69
harr1v
Hillopulla
Kuulintu
Kilttipoika
Riseri
John117
hydf4

Lisää luettavaa