Those Who Wish Me Dead
(2021)Elokuvasta
Elokuvan nimi: Those Who Wish Me Dead
Näyttelijät: Aidan Gillen, Finn Little, Jake Weber, Jon Bernthal, Medina Senghore, Nicholas Hoult, Tyler Perry
Ohjaajat: Taylor Sheridan
Alkuperäinen nimi:Those Who Wish Me Dead
Valmistusvuosi:2021
Pisteytyksiä: 16
Tarkka arvio: 3.03
Those Who Wish Me Dead on ihan hyvin onnistunut takaa-ajo trilleri, jonka katsoo toiseenkin kertaan mielellään ja se edustaa hyvää keskitasoa omassa genressään. Nicholas Hoult ja Aidan Gillen tekevät hyvää työtä palkkamurhaajina, jotka koittavat saada nuorta poikaa hengiltä tämän tietojen takia. Myös Angelina Jolie on ihan hyvä palolaitoksen metsänvartijana Hannahina, jonka apuun Finn Littlen esittämä nuori poika Connor Casserly turvautuu. Metsä toimii varsin mainiosti elokuvan tapahtumapaikkana ja myös isot tulipalot tuovat juoneen hyvän lisämausteen jännityksen suhteen. Ammuskelua ja väkivaltaa löytyy sopivasti ja ne on hyvin toteutettu. Ei tämä kuitenkaan Taylor Sheridanin aikaisempien töiden tasolle yllä, mutta on kuitenkin tasaisen laadukasta työtä.
Jännää, että WB ja NLC tehneet tämmöisen tusinatoimintarymistelyn, jossa kaiken lisäksi vielä Angelina Jolie saatu pääosaan ja sen lisäksi Angelinaa ei edes mainita näyttelijöiden luettelossa täällä Tykissä.
⭐️⭐️⭐️