New Year’s Eve

(2011)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: New Year’s Eve
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:New Year's Eve
Valmistusvuosi:2011
Pisteytyksiä: 69
Tarkka arvio: 2.38

Ohjaaja Garry Marshall ja tähtiä pursuava ensemble-kaarti valloittavat vuodenvaihteen 2011 juhlakauden romanttisella komedialla New Year’s Eve.

New Year’s Eve on tarina rakkaudesta, toivosta, anteeksiannosta, uusista mahdollisuuksista ja puhtaalta pöydältä aloittamisesta. Se nivoo yhteen monien sinkkujen ja pariskuntien kohtalot sykkivässä ja inspiroivassa New York Cityssä vuoden säihkyvimpänä yönä.

Elokuvan pääosissa nähdään Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar®-ehdokas Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, kaksinkertainen Oscar®-voittaja Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar®-ehdokas Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, Ryan Seacrest, kaksinkertainen Oscar®-voittaja Hilary Swank ja Sofia Vergara.

New Year’s Eve on kuvattu kokonaan kuvauspaikoilla New Yorkissa ja sen ympäristössä.

Arviot

On harmi, että tekijät tuntuvat aliarvioivan katsojaa sekä luottavat liikaa ashtonkutchereihinsa.

Ennen kuin laitoin levykkeen dvd-soittimeen, vilkaisin New Year’s Even kantta ja laskin, että siinä on 18 pikkukuvaa näyttelijöistä, joista osa on isoja tähtiä. Näin lukuisan näyttelijäkaartin vuoksi juonta on mahdotonta lähteä selittämään lyhyesti. Elokuvan punaisena lankana toimii kuitenkin nimensä mukaisesti uudenvuodenaatto, joka on täynnä uusia ja vanhoja kohtaamisia, rakkautta, anteeksiantoa ja toivoa tuoreesta alusta. Osa […]

Arvosteltu: 08.10.2013

Kommentit & Pisteytykset

etell
Hebe
henchoz
SMK
Sgt.Rane
OneMoreGoddamnHippieAndMyHeadWillExplode
Mowgli
akinnah
Fallen angel
JVDS
Antsa82
Maximus
lällälää79
Arz
vilpertti90
TheDude
Fact0ry
Nanna
Jarno Väistö

Lisää luettavaa