Alita: Battle Angel

(2019)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Alita: Battle Angel
Maat: , ,
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Alita: Battle Angel
Valmistusvuosi:2019
Pituus:122 min
Pisteytyksiä: 46
Tarkka arvio: 2.90

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz) löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.

Arviot

Ei tullut hyvä kakku, tuli pannukakku.

Voi veljet ja siskot, miten kauan olenkaan odottanut päästäkseni sanomaan painavan sanottavani tästä tekeleestä. in ja in pienen ihmisiän tuotantohelvetissä lojunutta filmatisointia n taannoin suomeksikin julkaistusta Gunnm-sarjakuvasta, tuosta painetun japanilaisen kyberpunk-viihteen pienestä kulttiklassikosta. Alun perinhän tämän piti tulla ulos jo reilu kymmenen vuotta sitten, mutta ensi-iltaa on siitä lähtien siirretty tasaisesti aina vuodella tai kahdella […]

Arvosteltu: 06.04.2019

Kommentit & Pisteytykset

Nico
QT
keijomies
Kaamos
Also Starring
Haahuilija
etell
Kristiina68
Tupolev79
2-Edge
KaiZeri
tikox
Minnespinnus
IsoVauva
UltimateJT
Luffy
andy
Beer Master
batzmo
AlexZ
Demonic
RevyFan
Miihkali
c4fkw294ziq
Vilperi
Herman Tottooro
SMK
phodos
Juusak
varmuuskopio
Uytp7
OZMO
harr1v
The Sam1
Arz
Addeh
junu
D-McH
Jii89
Blooderi
Eximius84
cronenberger
Titan90
TatiTeThird
Iciph3r_
Brutus

Lisää luettavaa