Sinulle on postia (1998)

Alkuperäinen nimi: You've Got Mail
Romanttinen komedia liike-elämän raivoisista kilpailijoista, jotka tietämättään rakastuvat Internetissä toisiinsa.
- Tunnetaan myös nimillä:
- Sinulle on posti@, You've Got M@il
- Nora Ephron
- Delia Ephron, Nora Ephron
- Dabney Coleman, Dave Chappelle, Greg Kinnear, Jean Stapleton, Meg Ryan, Parker Posey, Steve Zahn, Tom Hanks
- USA
- Kielet:
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

dbgirl
Ajattelin katsoa tällä kertaa jotain kevyttä. Päätin katsoa tämän uudelleen, edellisestä kun on aikaa.Minuun kyllä ... Lue loput

Miketti
Hyvän mielen elokuva, mutta melko siirappinen ja yllätyksetön.
Arvostelut
Myös niitä viihdyttäviä kohtauksia löytyy turhan kuonan alta.
Chinook 17.11.2013 18:45
Yllätyksiä voi olla luvassa.
Vieras 14.02.2003 07:33
dbgirl
16.08.16 klo 19:03
Minuun kyllä vetoaa ohjaajan tyyli, hänen leffansa ovat jotenkin herttaisia. Romanttiset komediat eivät ole minun juttuni normaalisti mutta joskus on sellaisiakin kiva katsella. Tästä ei tosin ollut jäänyt mitään muistijälkiä, hieman turhan kuluneita juttuja tässä on. Ja loppu on ehkä hieman liian pitkitetty, mutta yleisellä tasolla pidin kyllä tästä. Tuli melkein nyyhkytettyä ja tuli ihan joulufiilis.
Miketti
16.04.16 klo 21:46
Hyvän mielen elokuva, mutta melko siirappinen ja yllätyksetön.
Chinook
02.11.13 klo 23:20
Yksi monista hyvän mielen elokuvista, jonka voi katsella tylsänä viikonloppuiltana, kun ei kaipaa väkivaltaista toimintaa tai hirveän monimutkaisia ja dramaattisia juonikuvioita. Sinulle on postia on ihan hyvä elokuva, joka kompastuu kuitenkin pituuteensa. Elokuva on paikoin yhtä unettava kuin muutama vuotta aiemmin tehty Uneton Seattlessa ja junnaa paikoillaan. Romantiikkaa on kuitenkin riittävästi sitä janoavalle ja juoni etenee lopulta odotettuun päämäärään, mitään yllätyksiä ei sen suuremmin ole luvassa. Hanksilta ja Ryanilta näyttelijäntyö on kiitettävää.

HM
04.05.13 klo 08:08
Mielestäni elokuva on hyvin viehättävä. Samoin vanhanajan kirjakauppa, joka joutuu lopettamaan toimintansa ison ketjun kirjakaupan tulemisen myötä. Mielekäs kehystarina, vaikka kyse onkin ihmissuhteisiin keskittyvästä draamakomediasta. Meg Ryan on ihastuttava tuon pienen kirjakaupan pitäjänä. Tom Hanksin näyttelemisessä on leffan humoristiseen pohjavireeseen sopivaa lennokkuutta. Vallan nautittava kokemus romantiikan ystävälle.
kurkkuharja
14.01.11 klo 15:06