Labyrintti - Tappava lääke (2018)

Alkuperäinen nimi: Maze Runner: The Death Cure
Thomas (Dylan O’Brien) ja muut aukiolaiset huomaavat olevansa keskellä tähän asti vaarallisinta seikkailua, murtautuessaan sisälle salaiseen WCKD-järjestön kontrolloimaan kaupunkiin. Trilogian huikeassa päätösosassa labyrintista ulos pääsemisen sijaan on löydettävä keino päästä takaisin sisään.
- Ensi-ilta: 26.01.2018
- Wes Ball
- James Dashner, T.S. Nowlin
- Aidan Gillen, Dexter Darden, Dylan O'Brien, Giancarlo Esposito, Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Rosa Salazar, Thomas Brodie-Sangster, Walton Goggins
- USA
- Kielet:
- englanti
Tupolev79
08.02.20 klo 13:54
Kuten kaikissa vähemmän kiinnostavissa elokuvasarjoissa niin tässäkin tapauksessa olisi pitänyt katsoa alle ainakin se edellinen osa jotta olisi edes jokin käsitys siitä kuka ketäkin on ja mikä on homman nimi? Jos nyt unohdetaan se minua ärsyttävä teinihtävyys näissä elokuvissa ei Labyrintti-trilogia tarjoillut mitään uutta, hienoa tai ihmeellistä. Päinvastoin, iso paha korporaatio, jonkin sortin virus(?) ja parannusta kantava "vapahtaja", kaikki on jo nähty mielenkiintoisempina ja paremmin toteutettuna elokuvina.
En selvästikään kuulu näiden rainojen kohderyhmään joten jätetään ne pahimmat rutinat sikseen, oli vaan pakko katsoa, että miten tämä saaga päättyy..
Kertakäyttöön.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu