Juoppohullun päiväkirja (2012)

Juha Berg (Joonas Saartamo) on 30-vuotias rapajuoppo Helsingin Kalliosta. Juhalla ei ole pienintäkään aikomusta muuttaa elintapojaan - päinvastoin. Hän todella nauttii sekalaisista seksisuhteista, adrenaliinia nostattavasta väkivallasta ja tietenkin alkoholista, johon rahat revitään vaikka pulloja keräämällä. Viinanhuuruinen hauskuus saa kuitenkin kovan kilpailijan, kun kiihkeämielinen Juha rakastuu AA-kerhon ryhmänvetäjään. Suhde Tiinan (Krista Kosonen) kanssa etenee nopeasti seurusteluksi j... Lue lisää
- Tunnetaan myös nimillä:
- Gloriously Wasted
- Ensi-ilta: 28.12.2012
- Lauri Maijala
- Juha Vuorinen, Lauri Maijala
- Esko Salminen, Johannes Holopainen, Joonas Saartamo, Krista Kosonen, Niina Koponen, Santtu Karvonen
- Suomi
- Kielet:
- suomi
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Paranoid
Tuolla joku sanoo liian psykedeelinen makuuni. Sanoisin juuri samaa.Ihme että Juoppiksen leffaversiosta saatiin näinkin kökkö tekele, vaikka... Lue loput

Mätäpaise
Auttamattoman surkea. Näyttelijäsuoritukset tyypillistä suomalaista puupökkelö-tasoa. Ehkä saattaa joitan keskenkasvuisia ala/yl&a... Lue loput

Tupolev79
Sekava leffa mikä sisältää useita vastenmielisiä ja myötähäpeää sisältäviä kohtauksia. Itse&aum... Lue loput

Beer Master
Paljon huumoria, mutta juonessa aika vähän sisältöä. Etenkin Krista Kososen hahmo jäi etäiseksi.
Arvostelut
Lopputulos sisältää hienoja kuvia ja tarina kulkee, jos tässä tapauksessa voi sanoa, vettä valaen.
Viljami 29.11.2012 13:22
Viinaleka on (anti)sankarimme naamio ja humala Gothamin synkkä yö, jossa vaanii kavala juoppohulluus.
Arsi T. Elokolikko 28.11.2012 23:13
Hävyttömän hauska rappiokuvaus.
Söpö 27.11.2012 13:10
Paranoid
29.09.16 klo 17:36
Tuolla joku sanoo liian psykedeelinen makuuni. Sanoisin juuri samaa.
Ihme että Juoppiksen leffaversiosta saatiin näinkin kökkö tekele, vaikka Vuorinenkin ollut näköjään väsäämässä kässäriä.
Liekö syy ohjaajassa?
Kakkonen.
Mätäpaise
09.01.15 klo 10:57
Auttamattoman surkea. Näyttelijäsuoritukset tyypillistä suomalaista puupökkelö-tasoa. Ehkä saattaa joitan keskenkasvuisia ala/yläasteelaisia sekä muita saman henkisiä naurattaa. Katsoin tätä kun elokuva tuli telkkarista, mutta jo alkumetreillä myötähäpeän tunne oli niin suuri että oli vaihdettava kanavaa. Muutaman kerran yritin vielä palata tämän lemuavan paskaelokuvan pariin, mutta huonoin tuloksin. Elokuvan, epäilemättä keskiluokkaiset ja sieluttomat kirjoittajat eivät selkeästikkään omaa tippaakaan omaperäisyyttä. Itse aika reilusti juopon elämää harrastaneena tämän elokuvan pitäsi kai vedota minuun jollain tavalla, mutta tämä ei todellakaan ole asian laita. Onneksi en ollut pakotettu katsomaan kokonaan tätä audiovisuaalista jätettä, mutta antaisin kyllä lähestulkoon mitä tahansa jotta saisin pyyhittyä muististani ne painajaismaiset hetket jotka uteliasuuttani erehdyin katsomaan tätä kammottavaa sontaa. Tämä elokuva on niin kauhea, että minun on suunnattomasti ponnisteltava jotta pystyisin hyväksymään sen, että maailmassa on myös ihmisiä jotka pitävät tästä elokuvasta; että he kävelevät joka päivä täällä meidän joukossamme, ja että myös heillä on ihmisarvo.

Tupolev79
06.01.15 klo 17:04
Sekava leffa mikä sisältää useita vastenmielisiä ja myötähäpeää sisältäviä kohtauksia. Itseäni ei hirveästi naurattanut.
Uusinta katselu 25.7.2020
Tulipa katsottua tämä uudestaan kun en muistanut, että olin joskus kyseisen rainan nähnyt ja arvostellut. Tyyliltään(siis tuo "psykedeelisyys") ihan ok elokuva ei siinä mitään mutta kun tästä ei nyt sellaista huumoria löytynyt joka olisi jaksanut naurattaa tai edes vähääkään hymyilyttämään. Liian paljon ala(pää)-arvoista huumoria joten kyseessä harvinaisen nolo ja häpeällinen teos.
Krista Kosonen on ihan kivan näköinen joten siitä tähti. Itse elokuva on vain sen puolikkaan arvoinen..
Beer Master
03.01.15 klo 23:29
Keräilijä
17.11.14 klo 23:39
Kuvaa karusti todellisuudentajun menettänyttä alkoholistin elämää. Juoppokaverukset panevat parastaan.

Liian psykedeelinen makuuni.
Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 7 | Seuraava sivu