I Love You, Man (2009)

Sympaattinen komedia Peteristä, joka on ihannepoikaystävä: romanttinen ja omistautuvainen. Valmistautuessaan häihinsä Peter ymmärtää jääneensä paitsi veljellisestä toveruudesta, ja alkaa paniikissa etsiä bestmaniksi sopivaa kundikaveria. Lopulta hän tutustuu Sydneyhyn, joka on rento, hauska ja suorapuheinen. Onko kyseessä kauniin ystävyyden alku?
- John Hamburg
- John Hamburg, Larry Levin
- Jaime Pressly, Jason Segel, Jon Favreau, Paul Rudd, Rashida Jones, Sarah Burns
- USA
- Kielet:
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Uytp7
Tähtääjä

IsoVauva
Saattaa olla, että olin nähnyt tämän jo aikaisemmin, mutta leffa ei ainakaan ollut kovin tuoreessa muistissa. Paljon hauskempi kuin odotin. ... Lue loput

Andy Kreist
Kun ei Jossu ole tähän vielä kommentoinut niin sanoisin että "Ihan ok" & "Kerran katsottava".

Jarno Väistö
Ylläpitäjä
Uytp7
Tähtääjä
15.05.18 klo 20:11
Hyvä leffa, mitä ounastelinkin jo castin perusteella. Jason Segel alkaa kivuta lempparinäyttelijöihini, vaikka ei olekaan monipuolisuudellaan hurmannut tähän mennessä filmografiassaan. Mutta jotenkin hänestä joka roolissa huokuu sellainen rento meininki sekä loistava komediallinen silmä. Ja osaahan hän tuota draamaakin näytellä mitä oivimmin. Bromanceahan filmin juoni tosiaan on, ettei juuri sillä kaikkein tavallisimmalla kaavalla mennä.
Odotettavat ystävyys -ja rakkausrypyt nähdään, kuten myös jonkin verran hönttiä huumoria. Enimmäkseen vitsit kumminkin ovat kelvokkaita, hörähtelyasteikolla 1-10 heilahtaisi vahva 8. Sivurooleissa ei esiintynyt suuria ärsytyksiä, mitä nyt se yksi päähenkilön vaimokkeen sinkkuystävä. Toistan itseäni (kukapa ei), erittäin sympaattinen elokuva. Mielenpiristystä hain ja sain. I Love You Too, Man. No Homo.
IsoVauva
28.11.16 klo 15:23
Paljon hauskempi kuin odotin. Paul Ruddin ja Jason Segelin kemia pelaa kuin junan vessa ja miehillä oli selvästi hauskaa yhdessä. Molemmat hahmot olivat varsin sympaattisia ja pidettäviä. Varsinkin leffan reipas ja reteä alkupuoli viihdytti urakalla.
Loppu-puoliskolla leffa kuitenkin sulautuu liikaa siihen perus romanttisen komedian muottiin. Alussa Rudd "rakastuu" ja suhde kukoistaa. Lopussa tulee kuitenkin se väjäämätön konflikti, joka ratkeaa loppumetreillä suurella rakkauden tunnustuksella ja anteeksi annolla. Perus rom-com juonen nainen oltiin siis vain korvattu miehellä ja bromance suhteella.
Jotain uutta juoneen oltaisiin voitu kehittää, kun kerran kyseessä oli kaverisuhde. Ne tuppaavat toimimaan vähän erilailla, kuin romanttisen siirappisuhteet.
Klisee ja sataan kertaan nähdystä juonesta huolimatta varsin viihdyttävä pätkä, joka onnistui tärkeimmässä, eli naurattamisessa ja hyvän mielen aikaansaamisessa! Selvästi genrensä ylemmässä kastissa oleva pätkä!
Andy Kreist
28.03.16 klo 12:40
Jarno Väistö
Ylläpitäjä
03.05.15 klo 18:46
Todella laadukas komedia, joka on juuri sellainen kuin odottaa saattaa, mutta vielä ihan vähän parempi. Jason Segel vaikuttaa tässä, kuten monissa muissakin rooleissaan, juuri sellaiselta hepulta, joka voisi oikeastikin olla kenen tahansa paras kaveri. Hyväntuulinen leffa!
Key
12.09.14 klo 22:28
Olipa vaihteeksi mukava nähdä komedia, joka ei rajoittunut pelkästään alapää- ja pissakakkahuumoriin. Oikea hyvänmielen pätkä.
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu