Hylättyjen vaimojen kerho (1996)

Alkuperäinen nimi: The First Wives Club
- Hugh Wilson
- Olivia Goldsmith, Robert Harling
- Bette Midler, Dan Hedaya, Diane Keaton, Goldie Hawn, Maggie Smith, Sarah Jessica Parker, Stephen Collins, Stockard Channing, Victor Garber
- USA
- Kielet:
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

AAnyway

Von Liebermann
Kertakäyttöistä amerikkalaishömppää, jonka tasoa edes Maggie Smithin kutkuttava roolisuoritus ei pysty nostamaan.

Michelle78
AAnyway
16.09.17 klo 17:22
Ei todellakaan mikään suosikkigenre, mutta elokuva oli yllättävän hyvä, joten siksi kolme tähteä. Tietenkin sukupuolten väliset stereotypiat pännivät pahasti, mutta inhimillinen loppu korjasi tilanteen. Maggie Smith oli mahtava lisä, toki näyttelijän täyttä potenttiaalia ei todellakaan hyödynnetty
Von Liebermann
16.10.09 klo 21:07
Michelle78
08.09.08 klo 10:42
Olivia Goldsmithin kirja Hylättyjen vaimojen kerho on loistava. Kenties parhaita romaaneja mitä olen lukenut. Siksi siitä tehty elokuva olikin niin suuri pettymys. Juonta, joitakin henkilöitä ja jopa loppuratkaisua on häiritsevästi muutettu ja tunnelmakin on jotenkin ihan erilainen. Kirjassa vaimojen kosto on täydellinen, kun taas elokuva sortuu ärsyttäviin kompromisseihin. Kirja saattoi tietenkin olla liian feministinen, että siitä olisi uskallettu tehdä kirjalle uskollinen elokuva. Nimekkäät näyttelijät kyllä yrittävät parhaansa.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu