Täähän oli siis epäsuora kopio edeltäjästään. Makot on vaihtuneet härkähaihin, ilkeä naistutkija ilkeään miestutkijaan, hissikuilu huoltokuiluun ja sitä rataa. Yhtäläisyydet erottuu kuin omenat appelsiineista.
Castista löytyy kaikki elokuvamaailman stereotypiat. Kiintiömusta, etnisen taustan omaavat, juro sankari, nörtti, hysteerinen nainen, hysteerinen mies...Niin kutsuttu tarina on hyvinkin tuttu. Ihminen leikkii jumalaa, jokin menee pieleen, katastrofi ja ennalta-arvattava juonikyhäelmä. Jopa hahmojen kuolinennuste on aavistettavissa alkuminuuteilla.
Leffa saattaisi olla hassun viihdyttävä ja sopiva valinta kunnolliselle brains-off illalle ellei se niin selvästi, orjallisesti ja typerästi seuraisi 19 vuotta sitten Harlinin Rennyn haifiaskoa. Tähän pätkään on keksitty mukahauska twisti, joka epäaitoudellaan saa lähinnä pyörittelemään silmiään (ja mistä lähtien hait ovat kirkuneet?) Luonnollisesti myös nk. Cgi-grafiikka on melkoinen hutilyönti. Oikein hävettää teknikoiden puolesta.
Näyttelijöistä tai ohjaajan duunista ei kannata edes mainita, niin puisevan pökkelöä tämä raina on alusta loppuun. Dialogi ei toimi, elehtiminen ei toimi...sama huolestunut ilme on pääosanaisen kasvoilla, jurottaja jurottaa ja mumisee vuorosanansa, hysteerikot huokailevat, itkevät ja halaavat toisiaan ja nörtin suusta lentää kaikki tunnetut klisheet jo alkupuoliskolla.
Suosittelen lämpimästi välttämään viimeiseen asti. Ellet ole masokisti pahinta laatua.
1 ja puolikas tähti koska...no olin kiltillä tuulella.
Braman
15.07.18 klo 00:44
1 ja puolikas tähti koska...no olin kiltillä tuulella.
RevyFan
11.05.18 klo 18:38
Selvästi halvempi kuin aiempi, mutta kyllä tämänkin parissa nyt jotenkin viihtyi. Verta ja tissejä olisi saanut olla enemmän.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu