Baywatch (2017)

Kuumiin rantamaisemiin sijoittuvassa komediassa työlleen omistautunut hengenpelastaja Mitch Buchannon (Dwayne “The Rock” Johnson) joutuu napit vastakkain tiiminsä uuden rehvakkaan jäsenen (Zac Efron) kanssa. Kaksikon on kuitenkin puhallettava yhteen hiileen heidän saadessaan vihiä rikollisesta suunnitelmasta, joka uhkaa koko biitsin tulevaisuutta.
- Ensi-ilta: 02.06.2017
- Seth Gordon
- Damian Shannon, David Ronn, Jay Scherick, Mark Swift, Robert Ben Garant, Thomas Lennon
- Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra, Yahya Abdul-Mateen II, Zac Efron
- englanti
Aiheeseen liittyvät uutiset
Muumion kompastelu lippuluukuilla ei pysäytä monsterifranchisea
Tom Cruisen tähdittämä Muumio eli The Mummy on jäänyt odotuksista, joita sille lippuluukuilla asetettiin. Universal-yhtiön hirviöleffojen uuden aallon aloitta... Lue loput
Entinen Disney-tähti Zac Efron kuulun sarjamurhaajan osaan
Disneyn High School Musical -elokuvissa sydämiä sulattanut Zac Efron on vaihtamassa aivan toisenlaiselle linjalle. Vaikka Efron nähdään esim. myös tulevassa B... Lue loput
Muita lähipäivinä telkusta tulevia leffoja
Suosituksia

Titan90

Nosfecoff

Pelimies
Melko hauska filminnös jo valmiiksi tahattoman koomisesta TV-sarjasta.⭐️⭐️⭐️
Titan90
08.08.21 klo 22:07
Kulttiklassikon raunioille rakennetussa elokuvaversiossa tiimi on vaihtunut, mutta meininki mitä ilmeisimmin suurin piirtein sama. Sarjaa en ole jaksoakaan katsonut, joten sinänsä olen täysin hypoteesin varassa edeltävän arvauksen suhteen. Joka tapauksessa seurannassa on yhdysvaltalaisen rannan turvallisuudesta huolta pitävän yksikön seuraaminen, missä isot tissit ja lihakset sekä pienehköt vaatteet ovat tärkeitä. Toki pitää muutenkin olla hyvässä kunnossa, kuten yksikön vetäjä (manttelinperijä Dwayne Johnson) jaksaa alati muistuttaa. Rannan vahtiminen tuntuu nimittäin olevan paljon muutakin kuin hukkumisvaarassa olevien ihmisten pelastamista ja kuvaan kuuluvat myös muun muassa roistojen kärkkyminen, rannalla kaahailu ja paikallisen huumeringin pitäminen aisoissa.
Joka vuosi tiimiin rekrytään lisää innokkaita jäseniä railakkaan spektaakkelin kautta. Tänäkin vuonna karsimassa on runsaslukuinen joukko toinen toistaan värikkäämpiä halukkaita. Mukana on myös entinen olympiavoittaja (Zac Efron), jonka elämä on sittemmin lähtenyt vähän alamäkeen ja hän onkin päätynyt suorittamaan yhdyskuntapalvelustaan kuuluisalle rannalle. Tiimiin ei kuitenkaan ole asiaa pelkillä vanhoilla meriiteillä ja mies joutuukin osoittamaan kyvykkyytensä ennen hommien aloittamista. Näin saadaan rakennettua pieni kilpailuasetelma kahden päähenkilön välille ja luodaan myös Johnsonille tuttuun tyyliin piikittelyihin perustuva huumoripohja, joka sinällään sopii ihan kohtalaisesti elokuvan teemaan. Porukan ammattitaito ja yhteistyökyky lyödään sittemmin testiin, kun alueelle hivuttautuu huumepomo, jonka toiminta uhkaa niin koko kaupungin kuin rantatiiminkin tulevaisuutta ja luonnollisesti ainoa, joka voi iskeä kapuloita rattaisiin on Johnsonin ja sittemmin Efronin johtama Baywatch.
Odotukset Baywatchia kohtaan eivät olleet todellakaan korkealla, joten pudotusvaraa ei juurikaan ollut. Siihen peilaten edessä oli itse asiassa yllättävänkin hauska ja itselleenkin nauramaan kykenevä teos. Vaikka juoni nyt on yksinkertainen ja yllätyksiä ei liialti tarjoilla, on tunnelma saatu pysymään hyvänä ja kaikesta näkyy, että näyttelijöilläkin on ollut hauskaa. Kornit hahmot sopivat kuin nenä päähän tämän tyyliluokan edustajan kokonaisuuteen ja kun, kuten mainittua itseironiaa lyödään kovalla höyryllä tiskiin, Baywatchin ohessa viihtyy mainiosti. Tietenkään mistään elokuvamaailman merkkipaalusta ei kannata puhua, mutta se onnistuu kuitenkin ylittämään ne hyvin vähäiset odotukset reilusti. Kelvollista viikonloppuviihdettä sellaiselle, joka kaipaa vähän kevyempää katselua välillä.
Nosfecoff
28.03.21 klo 21:40
Kun Baywatch ilmestyi, ajattelin ettei minun tarvitse koskaan katsoa tätä äärimmäisen "kusipäiseltä" vaikuttavaa elokuvaa. Katsoinpa sen nyt kuitenkin, ja alkupuolen onnettomien nauratusyritysten takaa paljastuukin yllättävän siedettävä kokonaisuus. Menon muuttuessa kurjasta komediasta enemmän suorastaan trillerimäiseen suuntaan se paranee huomattavasti, eikä huumorisisällöstäkään kaikki roskaa ole.
Dwayne The Boulder tekee sitä mitä osaa, eli pukeutuu muskelipaitoihin ja näyttää isolta, mutta hänen roolinsa olisi voinut olla todella paljon huonommin käsikirjoitettu sieluton lihaskimppu. Mies pääsee jopa hieman näyttelemään. Alexandra Daddario oli järkyttävässä San Adreasissa ainoa syy katsoa se hirvitys loppuun, ja olisi varmasti ollut sellainen tässäkin, mikäli jokainen muu osa-alue olisi epäonnistunut täysin.
Pelimies
04.05.20 klo 12:44
Melko hauska filminnös jo valmiiksi tahattoman koomisesta TV-sarjasta.
⭐️⭐️⭐️
Juki
03.12.19 klo 22:17
Vaikka tämä onkin olevinaan komedia, niin kertaakaan en itse leffan aikana nauranut, mutta lopputekstien aikana nähdyn pilalle menneiden otosten koosteen aikana tuli muutaman kerran naurahdettua. David Hasselhoffin ja Pamela Andersonin cameot olivat aika turhia ja vieläpä harvinaisen huonosti toteutettu. Leffan huumorikin oli paikoin todella typerää, varsinkin siinä ruumishuonekohtauksessa. Myös se venepalo oli harvinaisen tökerösti tehty ja liekit kaikkea muuta kuin aidon näköisiä. Kukaan näyttelijä ei tehnyt mitään erityisen mieleenjäävää roolisuoritusta ja loppukin oli typerä. Vaikka lopussa annetaan ymmärtää että jatko-osa olisi tulossa, niin itse toivon, ettei tämän aiheen pariin enää palata.
Uytp7
Tähtääjä
28.05.19 klo 20:29
Aivotonta matskua, pienellä yllättävällä viihdyttävyystwistillä. Karmeiden efektien (esim. se tuli polttaa silmiäni vieläkin) ynnä muun kuonan (lue huumori) seassa The Rock jääkaappeilee kuten asiaan kuuluu, pilke silmäkulman tietämillä ja viisaita puhuen. Silmänruokaa tarjoilevat neitokaiset eivät pettäneet (tai peittäneet öhöhö) ja olihan heillä sangen järkevää tekemistäkin välillä. Suurieleinen juoni ei oikein sopinut tähän ja varsinkin ryhmässä toimimisen kiemuroista löpistiin turhan kerkeästi.
Kuten todettua mitään erityisen hekotuttavaa Baywatchista en hiffannut, tahaton komiikka sen sijaan puhutteli enemmän. Puolipakolliset cameot (Hasse-Setä ja Namsu-Pamsu) oli toteutettu harvinaisen tökerösti, voisi suosiolla jättää moiset kunnianosoitukset pois leffasta, jos niitä ei luontevasti saada kässäriin (paksuus 3 arkkia) sijoitettua. Hukatun mahdollisuuden raadon pistävää tuoksua ilmassa. Pienet hyvät hetkensä tällä on enkä hakannut päätäni lähimpään pelastusrenkaaseen edes ikävimpien hetkien aikana, kalkkunuus jäi yhtä kaikki pahasti raakileeksi.
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu