Zombit jopa näyttivät hirveiltä. Todellinen legenda.

19.6.2004 13:42

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:The Evil Dead
Valmistusvuosi:1981
Pituus:85 min

Löysinpäs tämänkin kun oli jo aika kauan ollut kadoksissa. Mikäs siinä sitten, perjantai-ilta ja kello läheni 12 niin päätinpä huvikseni katsoa. Ja siis olen tämän kerran ennenkin katsonut, mutta en muistanut mitään.

Alussa nuoret menevät vuokraamalleen vuoristomökille. Kaikki sujuu suurimmilta osilta hyvin, mutta lattialuukku tärisee aina välillä. Lopulta nuoret menevät katsomaan alas ja löytävät sieltä nauhurin ja ”Kuolleiden Kirjan”. Hehän kuuntelevat nauhan läpi, ja se herättää kuolleet eloon…

Verta lentää todella paljon ja K-18 leima taitaa olla ihan ansaittu. Mutta sitten pääsen siihen asiaan mistä halusin puhua, nimittäin maskeeraus. Se oli todella hyvää, zombit jopa näyttivät hirveiltä. Joskus pelästyin ihan oikeasti. Välillä taas tuli tahattomia naurunpuuskia, se vain näytti niin hassulta. Kameran meno oli myös hurjaa.

Annan neljä pistettä koska pidin tästä elokuvasta, ja tämä on ja tulee olemaan vielä pitkään kaikkien kauhufriikkien suosikki, todellinen legenda. Jatko-osat ovatkin sitten jo aivan potaskaa. Aito ja alkuperäinen, se sen pitää olla!

nimimerkki: Lityanko

Arvosteltu: 19.06.2004

Lisää luettavaa