Voisi sanoa että odotukset tällä leffalle eivät olleet kovin suuret. En pidä Geren elokuvista vaikkakin edellinen mitä olen nähnyt oli Sakaali.
Alku vaikuttaa hieman Salaiset kansiot tarinalta kaikkine äänitehosteineen. Onneksi kuitenkin pienen johdattelun jälkeen homma alkaa toimimaan hyvän jännityselokuvan tavoin.
Tarina jatkuu jouhevasti eteenpäin sitä suhteellisen tuttua menoa, joka tuntuu löytyvän kaikista jännäreistä ,joissa aiheena on yliluonnollinen. Ihmiset ovat nähneet tai tunteneet jotain mitä ei pysty selittämään ja kuitenkin tämä “jokin” on jättänyt selvät jäljet käynnistään.
Gere tekee minusta poikkeuksellisen hyvän roolin mutta ei pidä unohtaa David Eigenbergin sivuroolia, joka välillä nousee jopa Twin peaks tasolle.
Joissakin kohdissa tosin elokuva menee hieman yli kuten puhelimen kautta tulevat “sähköiset signaalit”. Nämä ovat kuitenkin onneksi vain hetkittäisiä erehdyksiä.
Elokuva on kaiken kaikkiaan hyvä jännäri, joka pitää otteessaan jopa loppukohtauksen ajan. Voin hyvin suositella katsottavaksi tuulisena iltana kuten itse tein.
DVD:llä olevat extrat ovatkin jo sitten huomattavasti huonommat. Olisin toivonut edes kunnollisia dokumentteja elokuvan teosta koska leffa on kuitenkin uusi.
nimimerkki: Hege