Kliseisiä kohtauksia ja liioiteltuja kuolemia.

23.1.2003 17:36

Alkuperäinen nimi:Friday the 13th Part 2
Valmistusvuosi:1981

Friday the 13th Part II tarjoile katsojille ensimmäisen kerran murhaajan nimeltä Jason. Mitä sitten 1-osassa tapahtui jos 2:ssa tuli vasta se surullisen kuuluisa Jason mukaan kuvioihin, sitä ei kaikille hörhöille kerrota (siis niille jotka eivät sitä tiedä).

Ensin 1-osassa selvinnyt nainen näkee pahaa painajaista suoraan part I:stä revityistä kohtauksista ja sitten tapahtuu jotain mitä kukaan ei osaisi ennakoida. Tarpeettoman alun jälkeen siirrytään Crystal lakelle jossa on parhaillaan joku helvetin kesäleiri meneillään. Tästä se Jason -poika ei pidä ja alkaa veitsi taas viuhua ja päät putoilla.

Täysin part I:stä kopioidun “juonen” lisäksi friday the 13th part II tarjoilee kliseisiä kohtauksia ja liioiteltuja kuolemia. Näyttelijät nyt tietenkään ei osaa kuin näytellä paljasta pintaa ja kirkua mutta itse Jason (jolla ei ikävä kyllä vielä ole sitä maskia) on sentään jokseenkin kiinnostava hahmo. Lopussa Jason sitten näyttää todelliset (epämuodostuneet) kasvonsa (jotka ovat seuraavissa osissa aivan erinäköiset).

Friday the 13th part II on mukavaa viihdettä mutta täyttä rahastusta jossa mennään juuri sopivasti kaikessa yli.

nimimerkki: Criiticco

Arvosteltu: 23.01.2003