Katsokaa varauksella, mieluiten kaveriporukassa, ja tietenkin aivot nollilla.

15.5.2004 14:19

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:American Wedding
Valmistusvuosi:2003
Pituus:97 min

Jepajee, American Pie on edennyt kolmanteen osaansa, täydentämällä siitä trilogian. Olisivat saaneet jättää tekemättä. Vitsit ei naurata, enemmänkin onnistuvat ärsyttämään. Varsinkin Stifler on harvinaisen ärsyttävä. Kaikki ne ilmeet ja naurut… Huoh. Ensimmäinen osa nauttii kai jonkinasteisesta kulttimaineesta, mutta jatko-osat pilaavat senkin. Ensimmäinen osa todellakin menetteli teinileffana, mutta 2&3 ovat täyttä tuubaa.

Juoni on edennyt niinkin pitkälle, että Jim kosii Michelleä. Kosinta(kaan) ei tietenkään voi onnistua ilman erilaisia mokia. Kosinnan jälkeen aletaakin suunnitella kuumeisesti häitä. Suku kokoontuu paikalle ja noloja tilanteita sattuu ja tapahtuu. Niinpä niin.

Porukasta on tippunut yksi pois, se pitkäotsainen kaveri. Muut tutut ja turvalliset ovat mukana. Leffassa hymyilytti korkeintaan Shitbreakin ja Stiflerin välinen kisailu, siihen se sitten jäikin kuin tikku pas#*¿n. Kokonaisuudessaan leffasta jäi vain surullinen mieli; ”Piti tämäkin nähdä…”. Katsokaa varauksella, mieluiten kaveriporukassa, ja tietenkin aivot nollilla.

nimimerkki: Screwball

Arvosteltu: 15.05.2004

Lisää luettavaa