Enemmän toimintaa, musiikkia, huumoria, rintojen näyttelyä ja peppujen heilutusta.

16.7.2003 00:24

Arvioitu elokuva

Charlien Enkelit jyrähtää taas vankokankaille, mutta tällä kertaa kaikki on parempaa. Enemmän toimintaa, musiikkia, huumoria, rintojen näyttelyä ja peppujen heilutusta. Eiköhän tämä jo takaa, että jatko-osa on parempi kuin ensimmäinen. Ja niinhän se on. Charlien Enkelit: Kurvit Suoriksi on jatkoa vuonna 2000 tehdylle Charlien Enkelit -elokuvalle.

Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) ja Alex (Lucy Liu) eli Charlien enkelit saavat tehtäväkseen etsiä kahta HALO-sormusta, jotka ovat joutuneet roistojen käsiin. Kuitenkaan ne eivät ole tavallisia sormuksia vaan niistä löytyy tietoja mafiaa vastaan todistaneista ja poliisin suojeluohjelmaan päässeistä ihmisistä. Myös yksi enkeleistä on sormusten tiedoissa.

Elokuvan pääroistot ovat entinen Charlien enkeli Madison Lee (Demi Moore), jolla sormukset lopulta löytyy ja toisena roistona on irlantilainen gangsteri Seamus. Seamus on Dylanin entinen poikaystävä, joka vannoo kostoa hänelle. Mukana on vielä ykkösestäkin tuttu Laiheliini.

Ohjaajana on musiikkivideo-ohjaaja McG, joka ei tee mitään mullistavaa vaan antaa musiikin, näyttävyyden, tirkistelyn ja toiminnan hoitaa puhumisen. Elokuvan näyttelijät sentään ovat hyviä, mutta miten sen nyt ottaa. Onhan elokuvan näyttelijöillä trimmattuja bodeja, mutta entäs näyttely. Cameron Diaz, Drew Barrymore ja Lucu Liu ovat kaunista katseltavaa elokuvassa ja mielellään katsookin heitä, vaikka näyttely rassaakin välillä. Kuitenkin voin sanoa, että kyllä sitä kestää katsoa koko elokuvan läpi.

Elokuvan pahista näyttelevä Demi Moore on palannut valkokankaalle ja muutosta on tapahtunut. Mooren koko vartalo on saanut uuden muutoksen, rahan avulla. Enää ei voi uskoa, että Demi Moore on 40-vuotias, vaan pikemmin 30. No muutos ei ollutkaan mitään halpaa lystiä. Kaikkiaan se maksoi 400 000 euroa !!! Rahalla saa kaikkea.
Elokuvassa käväisee pienissä roolissa Matt LeBlanc, John Cleese, Bruce Willis ja Pink.

Itse elokuva ei tarjoa mitään suurta elämystä, mutta parasta viihdettä mitä rahalla saa. Joten aivot narikkaan ja elokuvaa katsomaan. Erityisesti kannattaa katsoa kohtaus, jossa Cameron Diaz tanssii Mc Hammerin U Can’t Touch This kappaleen mukana.

Arvosteltu: 16.07.2003

Lisää luettavaa