Elokuva liikkuu eteenpäin laahaavasti ja on tämän takia äärettömän tylsä.

10.8.2004 19:14

Arvioitu elokuva

Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:The Specialist
Valmistusvuosi:1994
Pituus:110 min

May Munro (Sharon Stone) on nähnyt pienänä lapsena vanhempiensa murhan. Nyt vuosia myöhemmin hän haluaa kostaa tuon tihutyön tehneille. Hän palkkaa räjähde-ekspertin Ray Quickin (Sylvester Stallone) hoitamaan kostopuolen. Raylle tehtävä käy pian henkilökohtaiseksi sillä Mayn vanhempien murhan takana olevassa rosvokoplassa on tuttuja naamoja.

Spesialisti kuuluu Syltyn tuotannon huonoimpiin elokuviin. Mitään kummoista tästä elokuvasta ei saa irti. Elokuva liikkuu eteenpäin laahaavasti ja on tämän takia äärettömän tylsä. Sylvester Stallone koikkaroi pääosassa rutiinilla ja Sharon Stone ei osaa tässä elokuvassa paljoa näytellä. James Woods on hyvä pahiksena ja tekeekin elokuvan parhaimman roolisuorituksen. Sylvester Stallone-elokuville tyypillinen runsas väkivalta on tipotiessään sillä väkivalta on minimissään. Toki leffassa nähdään tyylikäs kohtaus jossa Syltty tappelee jengiläisten kanssa bussissa.

Spesialisti on huono elokuva, josta saavat jotain irti kovimmat Sly-fanit. Yksi pojo elokuvalle ja puolikas pojo bussi kohtaukselle. Oikeus on puhunut.

nimimerkki: Mask

Arvosteltu: 10.08.2004

Lisää luettavaa