Aitoa Canalasta saapuvaa Culttüüriä ja hyvää meininkiä.

21.5.2017 00:59

Aika pitkä aika on kulunut, sarjan alkuperäinen takapiru astui syrjään ja julkaisukanavakin on Netflix, mutta Canalasta notkuva culttüüri-ilmiö nitkahti taas olemassaoloon mukamentin muodossa. Draamaattisen tapahtumaketjun alkupotku on Barb Laheyn (Shelley Thompson) ja luolamies-Sam Loscon (Sam Tarasco) avioliiton odottamaton ja paskainen loppu. Suureksi riesaksi eläköityvä Jim Lahey (John Dunsworth) omaa ison valttikortin ja sen kanssa Bubbles (Mike Smith), Julian (John Paul Tremblay) ja Ricky (Robb Wells) joutuvat sinnittelemään. Lisädraamaa aiheuttaa uuden sukupolven ilmaantuminen ja Randy (Patrick Roach) ei vieläkään käytä paitaa.

Roskasakki, eli alkukielellä [I]Trailer Park Boys[/I] on ehta Culttüüri-ilmiö ja uuden kauden myötä ilmenee että johtoon siirtynyt trio osaa työnsä. Rehellisyys, välittömyys ja myötätunto millä sarja muodostui Culttüüri-ilmiöksi on mukana ja samat näyttelijät luonnollisesti palaavat rooleihinsa asianmukaisen vanhentuneina ja puuttuvien kohdalla asianmukaisen hupaisa selitys on tarjolla ja uusiakin hahmoja on saapunut alueelle. Jokainen episodi omaa keskeisen aiheen ja koko kauden ylittävää juonikaartakin rakennellaan hillitysti kasaan.

Wanha kaarti palaa rooleihinsa ja pitkä tauko ei ole paljoakaan muuttanut heitä, sillä John Dunsworthin olema Jim Lahey on yhä wiina, Sam Losco on pettävä, biseksuaali luolamies ja päätrio on yhä kolme kelmiä joilla on hyvittäviä piirteitä. Suureksi harmiksi Cyrus (Bernard Robichaud) on kehittynyt harmittomasta nilkistä paljon ilkeämmäksi nilkiksi.

Lyhyesti sanoen Canalan miellyttävän inhimillinen Culttüüri-ilmiö palaa modernisoituneena, tauko on tehnyt meiningille pelkkää hyvää ja kulahtanut rock-stara Sebastian Bach (Sebastian Bach) ei epäröi ostaa isoa lastia hasisöljyä.

Arvosteltu: 21.05.2017

Lisää luettavaa