Hillitön joukko staroja palaa kasariklassikon pariin

Kasariklassikko Kuumat kinkut eli Fast Times at Ridgemont High kokee uuden tulemisen 20. päivä tätä kuuta. Mikäli muistisi ei yllä liki neljänkymmenen vuoden taakse, Kuumat kinkut kertoi komedian keinoin high school -vuosiaan elävistä nuorista, jotka etsivät paikkaansa elämässä ja yrittävät saavuttaa unelmiaan.

Alkuperäisen rainan nuoriin tähtiin kuuluivat mm. pilvenpössyttelijää näytellyt Sean Penn (Milk), Judge Reinhold (Beverly Hillsin kyttä), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) ja Phoebe Cates (Gremlins-elokuvat). Heidän lisäkseen siinä vilahti tuolloin vielä paljon nykyistä tuntemattomampi Nicolas Cage. Alkuperäisistä näyttelijöistä Kuumien kinkkujen pariin on nyt palaamassa ainakin Sean Penn, joskaan ei vanhaan rooliinsa.

Kuumien kinkkujen uusi versiointi ei myöskään ole varsinainen elokuva, vaan kyse on harjoittelemattomasta käsikirjoituksen lukutilaisuudesta, jota voi seurata hyväntekeväisyysjärjestö COREn Facebook- ja TikTok-kanavissa. Tempaukseen on Pennin lisäksi lähtenyt joukko kovia nimiä, sillä ennakkotietojen mukaan komedian rooleja tulkitsevat myös Matthew McConaughey, Jennifer Aniston, Brad Pitt, Morgan Freeman, Julia Roberts, Shia LaBeouf ja Dane Cook. Kuumia kinkkuja esitetään näillä voimin mainituissa some-kanavissa 20.8.20 klo 4.00 alkaen.

Katso alkuperäisen elokuvan traileri Youtubesta:


Lähde: Deadline

Kuva: Universal/Fast Times at Ridgemont High, 1982

R. Isoviita 18.08.2020 klo 13:51

Uusimmat uutiset