Menestyksekäs leffasarja saanee jatkoa nopeammin kuin osattiin odottaa

Mouse Guard -seikkailuleffa meni ns. puihin, mutta ohjaaja Wes Ball ei jäänyt toimettomaksi. Mies on pestattu luotsaamaan Apinoiden planeetta -leffasarjan seuraavaa elokuvaa.

Niin Ball kuin kukaan muukaan tähän elokuvaan liittyvä henkilö ei ole suostunut paljastamaan sarjan jatkosta vielä kovin paljoa. Se on silti käynyt selväksi, että seuraava Apinoiden planeetta -elokuva ei aloita elokuvasarjaa aivan alusta jälleen. Ball ilmoitti jo helmikuussa Twitter-tilillään, että hänellä ja tiimillään on tarkoitus "jatkaa [apina] Caesarin perintöä."

Sittemmin Ball on kertonut, että uuden elokuvan suunnittelu on jo varsin pitkällä. Samalla kun monen muun tuotannon kohdalla pähkäillään, miten edetä, jottei kuvauspaikoilla olisi vaaraa koronaviruksen tarttumisesta, Apinoiden planeetta -leffasarjaa voidaan jatkaa hyvinkin ilman suurta huolta tästä.

- Meillä on suuri joukko taiteilijoita työstämässä huikeaa konseptitaidetta. Meillä on käsikirjoitus etenemässä […]. Apinoiden planeetta etenee. Eikä siinä kaikki, sillä voimme oikeastaan aloittaa varsinaisen tuotannon melko pian, koska tämä on pitkälti tietokoneanimoitu elokuva, Ball toteaa.


Lähde: Collider

Kuva: 20th Century Fox/ Apinoiden planeetan vallankumous, 2014

R. Isoviita 30.05.2020 klo 23:40

Uusimmat uutiset